Nolo ihastuja 10/15

Olen ihastunut erääseen luokkani poikaan, jonka kanssa bestikseni riitelee jatkuvasti. Kumpaa minun pitäisi puolustaa? Pelkään, että ihastukseni tulee ilmi, jos puolustan sitä poikaa. Kaverini aloittaa yleensä riidat. Tarvitsen neuvoja, sillä tilanne alkaa olla sietämätön!

HidingAngel

Vastaus:

Ehdotan, että pyytäisit ystävääsi lopettamaan riitelyn. Mitä järkeä on riidellä jonkun kanssa? Minusta ei mitään. Ei sinun tarvitse paljastaa ihastumistasi, vaan totea vain, että riitely on turhaa.

Ole rohkeasti oma itsesi. Ei kannata esittää jotakin, mitä et ole, bestiksesi vuoksi. Kerro vaikkapa teidän ollessanne kahden kesken bestiksen kanssa, että et haluaisi riitoja syntyvän. Ota asia puheeksi, jos riitaa syntyy taas. Osaat varmasti asetella sanasi siten, että bestiksesi ymmärtää, että haluat hänenkin parastaan.

Jos bestiksesi ilkeilee tai tekee ihastuksellesi jotakin ikävää, uskalla rohkeasti asettua puolustamaan ihastustasi tai ketä tahansa, johon epäystävälliset teot kohdistuvat. Toivottavasti riidat loppuvat ja saatte viettää mukavaa aikaa yhdessä myös ihastuksesi kanssa.

 

Kommentit

Oma kommentti