Nuori seurustelija 12/10

Koululainen on ihan paras lehti ja rakastan lukea Helppistä! 1. Oon 10-v. ja mulla on ollu poikaystävä jo kaksi kuukautta. Oonko liian nuori? En omasta mielestäni. 2.  Painan 48 kg ja olen 157 cm pitkä, ok? 3. Mua ärsyttää, kun äiti kysyy koko ajan jotain henkilökohtaista. Miten saisin sen loppumaan?
Johnny Depp -fani

Vastaus:
1. Jos et omasta mielestäsi ole liian nuori ja poikakaveri on samanikäinen kuin sinä, en usko asiassa olevan mitään pahaa. Asiaa saattaa mutkistaa se, mitä teette yhdessä. Vaikka oletkin sitä mieltä, ettet ole liian nuori, pohdit kuitenkin asiaa. Mistä siis kysymys nousi mieleesi? Jos ikäeroa on useampi vuosi, olen aika tiukasti sitä mieltä, ettei se ole ok.

Tietysti kannattaa kysyä asiaa omilta vanhemmilta ja kuunnella heidän mielipiteitään. Tykkääminen ja tykkäämisen kohteen kanssa oleminen on kyllä mukavaa. Muistathan viettää aikaa myös mudien kavereidesi kanssa.

2. Pituutesi ja painosi ovat ok

3. Hienoa, että äitisi kyselee sinulta asioita. Hän rakastaa sinua ja haluaa pitää sinusta huolta. Koita sietää ärsyyntymistä sillä, että äitisi haluaa parastasi ja kuuluu elämääsi vielä pitkään. Sinä olet lapsi. Keinoja hyvän asian lopettamiseen en osaa sanoa. Ole ylpeä äidistäsi ja kerro, että rakastat häntä suuresti aina, kun hän alkaa kysellä. Joskus käänteinen suhtautuminen auttaa muuttamaan tilanteita kaikille hyvään suuntaan.

Kommentit

Oma kommentti