Painohuolia 9/09

Tämä on todella nolo asia… Minulla on häpyhuulessa iso ja punainen paisuma. Se osoittaa sisälle päin. Mikä se voi olla ja mikä sen on voinut aiheuttaa? Se on todella kipeä ja huomasin sen kolme päivää sitten. Minulla on vielä toinen kysymys; Olen 11 vuotta, painan 44,5 kg ja pituutta minulla on 155 cm. Olenko normaali? Äiti sanoo, että vaatteeni painavat 2–3 kg. Kun painostani otetaan se pois, painan oikeasti 42,5 kg. Onko se totta? Toivottavasti vastaat minulle <3
Johnny_Depp_fani<3

Vastaus
Minäkin tykkään kovasti Johnny Deppistä. Aivan loistava näyttelijä. Fanitetaan yhdessä 🙂

Paiseesta häpyhuulessa en valitettavasti voi sanoa paljoakaan näin kirjoittamalla. Mene  viipymättä kouluterveydenhoitajan juttusille ja pyydä häntä katsomaan paisumaa. Kerro, että se on kipeä. Toivon, että tämän viestin luettuasi, kerrot asiasta myös vanhemmillesi. He voivat mahdollisesti ottaa yhteyttä lääkäriin ennemmin kuin kouluterveydenhoitajaan, jos he katsovat sen aiheelliseksi.

Olet sopivan kokoinen. Vaatteista on vaikeaa sanoa, kuinka paljon ne painavat. Vaatteiden mukana tulevan painonkin kanssa sinä olet oikein sopivan kokoinen, joten unohda painoon liittyvät murheet ja nauti syksystä!

Kommentit

Oma kommentti