Pelokas 8/13

Olen 156 senttimetriä pitkä ja painoa 46 kiloa. Tunnen itseni ylipainoiseksi muiden luokkalaisteni rinnalla. Mutta tärkeimpään asiaani, joka vaivaa minua hyvin paljon. Näen nimittäin ”harhoja”, jotka suoraan sanoen pelottavat minua. Se saattaa kuulostaa epäuskottavalta, mutta totta se on. Sänkyni paikkaa jouduttiin siirtämään muualle, koska näin pöytämme erilaisina olentoina. Vielä viime vuonna näin maailman kallellaan ja näen sitä edelleen. Maailma on siis silmissäni vinossa ja näyttää siltä, että kaapit kaatuisivat päälleni. Toivottavasti vastaat!
Maailma vinossa

Vastaus:
Kiitos viestistäsi. Et ole ylipainoinen. Älä murehdi sellaista!

Kuulostaa hyvältä, että sängyn siirtäminen on auttanut sinua pöydän kanssa. Miten sitten maailman saisi ”suoraan”? Valitettavasti en osaa sanoa vastausta. Neuvon sinua kuitenkin kertomaan asiasta kouluterveydenhoitajalle, joka voi auttaa sinua ja vanhempiasi selvittämään, mistä on kysymys ja millaista apua vaivaan tarvitset. On varmasti raskasta pelätä asioiden kaatuvan päälle, etenkin jos näkee niin tapahtuvan.

 
Olen pahoillani, etten näin kirjeitse pysty sinua enempää auttamaan. Kun kerrot asiasta lääkärille, kouluterveydenhoitajalle tai koulupsykologille, saat varmasti pikaista apua.

Kommentit

Oma kommentti