Perään viheltäjät 1/10

Minulla on ärsyttävä ongelma. Olen 10 vuotta, ja kun kuljen ulkona, keski-ikäiset miehet vislaavat perään! Pelkään todella ja juoksen usein kotiin itkien. En uskalla kertoa asiasta perheelleni. Minua pelottaa oikeasti, että joku vielä joskus käy minuun käsiksi. En tiedä, mitä tehdä.
Pelokas

Vastaus
Kylläpä me aikuiset osaamme olla kamalia. Ikävää, että olet joutunut pelkäämään ja kokemaan kurjia tilanteita liikkuessasi ulkona. Aikuiset miehet käyttäytyvät VÄÄRIN! Sinä saat liikkua ulkona, ja jokaisella on oikeus olla siellä joutumatta häirinnän kohteeksi.

Kerro asiasta heti vanhemmillesi. Vislailut pitää saada loppumaan. Turvallisuuden tunteen pitää palautua sinun elämääsi. Tarvitset apua, jotta asiat saadaan kuntoon. Siksi sinun pitää kertoa asiasta luotettavalle aikuiselle. Aikuiset eivät saa kohdella lapsia kertomallasi tavalla.

Jos et uskalla aluksi puhua kotona asiasta, kerro siitä koulussa tai ota vaikka asiassa yhteyttä Tyttöjen Talolle® Helsinkiin joko sähköpostilla tai käymällä. Tyttöjen Talon® internetosoite on www.tyttojentalo.fi ja sähköpostiosoite: tyttojentalo@tyttojentalo.fi

Kommentit

Oma kommentti