Pilaa netissä 8/08

Tiedätkö sen yhden sivuston, jolla voi etsiä seuraa? Teimme kerran sinne yhdelle tytölle tunnuksen ihan pilalla. Nyt hän on saanut tietää asiasta ja hän saa koko ajan sähköpostiin eri käyttäjien kuvia. Mitä teen? Onko se vakavaa? Vai kannattaako lopettaa murehtimasta?
Roope

Vastaus
Voi Roope. Kenestäkään ei saa pilalla tai muutoinkaan tehdä tuollaisia kuvauksia tai rakentaa hahmoja toisen tiedoilla. Tiedän, että sinusta tuntuu kurjalta ja niin pitääkin. Olet tehnyt ystäviesi kanssa tuon tytön elämän todella hankalaksi.
On todella kurjaa saada viestejä ihmisiltä, joilta et haluaisi. Viestejä saattaa tulla paljon ja osa saattaa olla sellaisia, ettei niitä haluaisi lukea tai saada lainkaan. Toivottavasti olet jo miettinyt miltä sinusta tuntuisi, jos olisit sivustolle asetettuna. Kuvaa tai muutakaan toisesta EI saa laittaa nettiin tai mitään muutakaan tietoa. Niiden sieltä poistaminen on vaikeaa.
Jos olisin sinä, kertoisin tapahtuneesta ensin tytölle ja pyytäisin anteeksi!!! Sen jälkeen kertoisin asiasta vanhemmilleni, jotta voisin saada apua siihen, että profiili voitaisiin poistaa sivuilta. Senkin uhalla, että vanhempani ovat kiukkuisia, kertoisin asiasta.
Muistakaa miettiä, mitä tietoja laitatte näkyviin itsestänne, mutta myös toisistanne!!!

Kommentit

Oma kommentti