Pissis 11/08

Oon 13-w. tyttö. Haluaisin tietää, oonko pissis, kun käytän pillifarkkuja ja meikkaan joskus? Onko mielestäsi sopivaa, että vanhempani lupasivat mulle lävistyksen, kun oon käynyt rippikoulun? Kiitos!
Cindy

Vastaus
Se, että käyttää meikkiä ja pillifarkkuja, ei tee kenestäkään pissistä. Jos sitten haluat olla pissis, se on sinun valintasi. Kukaan ei voi määritellä toista kuuluvaksi johonkin porukkaan. Meistä jokainen itse päättää, mihin ryhmään kuuluu ja mihin ei. Päätä siis Cindy, asia itse.

Minä en voi sanoa vanhempiesi päätöksestä mitään. He ovat vanhempiasi ja sinun täytyy miettiä heidän päätöksiään heidän kanssaan. Jos sinusta tuntuu ripille päästyäsi, että tahdot yhä lävistyksen, juttele asiasta vanhempiesi kanssa uudestaan. Jos taas et halua, se on varmasti vanhemmillesi ok.

Lävistysasioita kannattaa miettiä huolella etukäteen. Se, että kysyt asiaa minulta, saa minut miettimään. Onko niin, että sinusta lupaus lävistyksestä ei ole sopiva? Juttele asiasta vanhempiesi kanssa. Asia näyttää vaivaavan sinua, koska kysyt mielipidettäni asiasta.

Kommentit

Oma kommentti