Harrastukset vievät kaiken ajan

Harrastan melkein joka päivä jotakin, eikä minulle jää meilkein yhtään aikaa kavereille. Miten saisin aikaa myös ystävilleni?

ajan puute

Vastaus:

Kun harrrastaa paljon, aika ei tahdo riittää kavereiden kanssa olemiseen. Käy läpi vaikka paperille kirjoittaen päivittäiset aikataulusi. Mieti, voisitko järjestellä tekemisiäsi jotenkin sillä tavoin, että ehtisit saada päiviin aikaa ystävien kanssa olemiseen.

Joskus kaverin kanssa voi vaikka mennä harrastukseen. Vaikka  toinen ei samaa harrastusta harrastaisikaan, voisi ystävä tulla saattamaan sinua harrastukseen. Joskus voi olla kannattavaa miettiä, onko järkevää harrastaa niin paljon kaikkea, ettei aikaa jää mihinkään muuhun. Tämä on asia, josta sinun pitää puhua vanhempiesi kanssa ja ratkoa se yhdessä.

Jos olet viikonloppusin kotona, voisitteko nähdä tuolloin? Vaikkapa yökyläillä toistenne luona tai jotain sellaista? Toivottavasti saat järjestettyä aikaa ystäviesi kanssa olemiselle. Vaikka harrastukset ovatkin tärkeitä, tarvitsemme ystäviä ja heidän kanssaan vietettyä aikaa.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti