Rintsikat 5/09

Mulla ois kaksi ongelmaa. 1) Mun vanhemmat on eronnut ja mun iskällä on tyttöystävä ja äidillä poikaystävä. Oon tuntenut isän tyttöystävän paljon pidempään, ja olen hyväksynyt hänet. Äidin poikaystävä on ihan mukava, mutta en tunne sitä vielä. Eikä se ole yhtä kiva kuin isän tyttöystävä, mutta pakko se on hyväksyä, kun oon hyväksynyt isän tyttöystävänkin. Mitä teen? 2) Oon 11 wee ja mun rinnat ei kasva, vaikka ois jo aika. Kaikki muut käyttää jo rintsikoita.
Epätoivoinen

Vastaus
1. Oikeastaan vastaat jo itse kysymykseesi. Olen samaa mieltä kuin sinä. Kannattaa hyväksyä äidin poikaystävä. Tutustuminen kestää, joten tutustu äidin poikakaveriin päivä kerrallaan. Se on jo paljon, että hän on sinusta ihan mukava. Olen varma, että tutustuessasi häneen, pidät hänestä entistä enemmän. Anna itsellesi myös aikaa totutella ajatukseen, että äidilläsi on poikakaveri. Kyllä se aika paljon muuttaa kotioloja, kun uusi ihminen tulee taloon ja viettää aikaa äitisi kanssa.

2. Rinnat kasvavat omassa vauhdissaan. Uskon, että on kurjaa, jos muilla tuntuu olevan jo rintsikat ja isot rinnat. Aika monella rinnat saattavat kehittyä vasta yläluokilla, joten koita kestää. Harmittelu tai toivominen ei vaikuta kehitystahtiin, joka on meillä kaikilla erilainen. Ajattele asian valoisaa puolta: Kaikesta huolimatta olet olemassa, elämä hymyilee ja kevät on tuloillaan. Älä siis jää harmittelemaan rintojasi.

Kommentit

Oma kommentti