Pitääkö poika minusta?

Olen 10-vuotias tyttö  ja  ihastunut luokkalaiseeni poikaan. Hän sanoi pitävänsä minusta. En tiedä pitääkö enää. Miten selvitän sen? Miten aloitan seurustelun?

yön orkidea

Vastaus:

Mieleeni tulee kaksi tapaa selvittää pitääkö joku itsestä. Yksi tapa on kysyä kahden kesken asiasta. Toinen tapa taas on hakeutua ihmisen seuraan välitunneilla ja tutustua rauhassa. Kun tuntee toisen, kuten varmaan tunnet luokkalaisesi pojan, voi tälle ehdottaa yhteistä tekemistä koulun jälkeen.

Jos hän haluaa tehdä kanssasi asioita, pitää hän sinusta. Tosin se, ettei hän tee kanssasi asioita ehdotuksistasi huolimatta, ei tarkoita, etteikö hän voisi pitää sinusta. Toisesta voi pitää monin eri tavoin. Pitäminen voi tarkoittaa ystävyyttä tai ihastumista. Kummastakin kannattaa iloita. Tarvitsemme ympärillemme hyviä ystäviä ja ihastuminen tuo lisäväriä arkeen.

Seurustelun aloittaminen tapahtuu kaiketi niin, että toinen kysyy toiselta seurustelun aloittamisesta. Jos tämä on kummastakin hyvä ajatus, alkaa seurustelu. Yleensä seurustelu on nimensä mukaisesti yhdessä olemista, juttelua. Seurustelua kannattaa ihastuksen kohteelle ehdottaa kahdenkesken.

Avainsanat

Kommentit

Miten saisin mun ihastuksen tykkäämään musta
Oon poika
Mun ihastus o tyttö

Oma kommentti