Uiminen nolottaa 2/14

Minulla on kaksi ongelmaa. Yksi on sellainen, että minulla on jo aika isot rinnat ja käytän rintaliivejä. Minua on alkanut nolottaa se, kun kaikki huomauttavat siitä. Olen nelosluokalla, eli uimaviikot lähestyvät. Toinen on se, että pidän yhdestä meidän luokkalaisesta pojasta tosi paljon ja olen alkanut kiusata häntä vähän. En lyömällä, vaan ärsyttämällä. Miten lopetan sen? Apua.
Avunpyytäjä

Vastaus:
Rinnat kehittyvät eri tahtia ja joillakin on tarvetta käyttää rintaliivejä ikäisenäsi. Tiedän, ettet ole ainoa. Kenenkään ei pitäisi puuttua toisen kehoon. Huomautuksia ei tarvitse tai pidä sietää.

Kerro asiasta opettajallesi. Kerro asiasta myös kotona vanhemmillesi. On tärkeää, että opimme kunnioittamaan toisen oikeutta omanlaiseen olemiseen ja omaan kehoon. Kiusaaminen ei kuulu hyviin tapoihin eikä sellaista pidä joutua sietämään.

Ei varmasti ole mukavaa, että omaan ulkomuotoon ja erityisesti rintoihin puututaan koko ajan. Toivon sinulle voimia ja rohkeutta vastustaa sitä, että joku muu voi saada sinut tuntemaan olosi epämukavaksi omassa kehossasi.

Uimaan vain rohkeasti. Älä anna kiusaajille periksi.

 

Kommentit

Oma kommentti