Asiaa Emily Osmentista

Haluaisin tietää, onko Emily Osmentilta tullut levyä? Ja jos vielä saisin tietoa muutenkin Emily Osmentista. Kiitos jo etukäteen!
Emily-fani

Vastaus:
Emily Osment julkaisi EP-levyn Yhdysvalloissa jo viime vuoden loppupuolella, ja All the Right Wrongs -levy pitäisikin löytyä ainakin nettikaupoista. Laulajana uraansa vasta aloitteleva Emily on tullut tutuksi niin valkokankaalta kuin televisiostakin. Maaliskuun 10. päivänä vuonna 1992 syntynyt näyttelijätär seuraa veljensä jalanjälkiä. Veli nimittäin sattuu olemaan kuuluisa Haley Joel Osment, joka on näytellyt muun muassa elokuvissa Kuudes aisti ja A. I.

Emily aloitti uransa mainoksista. Muutaman pienen elokuva- ja televisioroolin jälkeen kalifornialainen näyttelijänalku sai ison roolin elokuvasta Spy Kids 2. Sen jälkeen hänet nähtiin myös sarjan kolmannessa elokuvassa Spy Kids 3 – Peli on pelattu. Emilyn lisäksi elokuvassa näyttelivät Antonio Banderas, Sylvester Stallone ja Salma Hayek. Nykyään Osment on mukana Disneyn huippusuositussa Hannah Montana -sarjassa Miley Cyrusin ja Mitchel Musson kanssa. Kaikkien Emily-fanien kannattaa käydä tähden virallisilla kotisivuilla osoitteessa www.officialemilyosment.com

Kommentit

Oma kommentti