Asiaa Ewan McGregorista

Haluaisin vähän tietoa ihanasta Ewan McGregorista. Mitä elokuvia on odotettavissa tulevaisuudessa ja minne voi lähettää fanipostia? Ja ovatko Ewan ja Charely Boorman tekemässä kolmatta moottoripyörämatkaa? Olisin todella kiitollinen vastauksesta, sillä tarvitsen sitä kipeästi.

Vastaus
Skotlantilainen Ewan McGregor on ollut yksi suosituimmista brittinäyttelijöistä jo pitkään. Nuorena nykyisen James Bondin eli DanielCraigin kanssa näyttelemistä opiskellut Ewan esiintyi uransa alkupuolella Slummien miljonääri -elokuvan ohjaajan Danny Boylen leffoissa Shallow Grave ja Trainspotting.

Parhaiten 38-vuotias skotti varmasti tunnetaan Obi-Wan Kenobin roolista Star Wars -seikkailuista, unohtamatta Moulin Rouge ja Big Fish -elokuvia. Uusin Ewanin leffa on keväällä ensi-iltansa saanut Enkelit ja demonit. Ensi vuonna ilmestynee ainakin yksi McGregorin tähdittämä komedia, Amelia-niminen draama sekä animaatio, jolle skottinäyttelijä on antanut äänensä.

Ewan ja hänen ystävänsä Charely Boorman ovat matkustaneet moottoripyörineen pariinkin otteeseen. Reissujen pohjalta ovat syntynyt niin kirja kuin televisiosarjakin, jota on esitetty Suomenkin televisiossa. Valitettavasti kolmannesta matkasta Välkyllä ei ole tietoa, kuten ei myöskään McGregorin virallista fanipostiosoitettakaan.

Kommentit

Oma kommentti