Asiaa Pirates of Caribbean -leffoista

Minulla olisi pari kysymystä. 1. Kun niitä Pirates of the Caribbean -leffoja tehdään uusi, niin onko Johnny Depp vielä Jack Sparrow? Esiintyykö elokuvassa Orlando Bloom tai Keira Knightley? 2. Haluaisin kirjoittaa Walesin prinssi Harrylle, mutta en tiedä osoitetta. Kiitti jo etukäteen!
Evanna

Vastaus:
1. Pirates of the Caribbean -elokuvien neljäs osa tullee teattereihin ensi kesänä. Päähenkilönä leffasarjan muiden osien tavoin heiluu Johnny Depp merirosvo Jack Sparrow’na, mutta valitettavasti Orlando Bloomia tai Keira Knightleyia ei näy elokuvassa. Uutena näyttelijä leffassa on Penelope Cruz. Monien muiden uutuusleffojen tavoin Pirates of Caribbean: On Stranger Tides on 3D-elokuva.

2. Prinssi Harryn isä on Walesin prinssi Charles, joka on myös kruununperijä, ja äiti on jo edesmennyt prinsessa Diana. Harryn vanhempi veli on Prinssi William. Syyskuun 15. päivänä vuonna 1984 syntynyt Harry on oikeastaan nimeltään Henry, mutta häntä kutsutaan prinssi Harryksi. Hänelle ja muille Walesin prinsseille eli hänen isälleen ja veljelleen voi kirjoittaa osoitteeseen Clarence House, London SW1A 1BA, England.

 

Kommentit

Oma kommentti