Isac Elliot ja Benjamin uudella tubekanavalla – mukana myös huippuvloggaajat

Laulajat Isac Elliot ja Benjamin Peltonen hyppäävät uusiin haasteisiin uudella Youtube-kanavalla. Juontajakollegoikseen starat saavat tubekonkarit Ilonan sekä Dokke Tasin.

Helsingin Kaapelitehtaalta löytyy pieni studio, jossa purkitetaan ohjelmaa uudelle CokeTV-Youtube-kanavalle. Koululainen tapasi kanavan juontajat, jotka pursuavat intoa ja energiaa. Isac Elliot, Benjamin Peltonen, Ilona Ylikorpi sekä Dokke Tas ovat innoissaan tulevista jaksoista, mutta fanien mielipide mietityttää.

Benjamin Peltonen on CokeTV:n uusi juontaja.

Benjaminia jännittää, miten fanit ottavat uuden tubekanavan vastaan.

– Tubettaminen on mulle ihan uutta ja täysin erilaista kuin kaikki, mitä olen aikaisemmin tehnyt. Todella hauskaa on ollut, mutta jännittää kyllä, että mitä fanit diggaa, Benjamin kertoo.

Medialukiossa opiskelevalle Dokelle ja Koululaisen palstaltakin tutuksi tulleelle Ilonalle videoiden teko on tuttua kauraa, mutta nyt tiimin taustalla on kokonainen ammattilaisten verkosto käsikirjoittajista kuvaajiin.

CokeTV:n juontaja Ilona Ylikorpi

Ilonalle aitous on tärkeintä juontohommissa.

– Vaikka teemme tätä ammattilaisen kanssa, saamme myös improvisoida. Tärkeintä on olla aito, ei tällaisessa ohjelmassa ole luontevaa, jos joku laittaa sanoja suuhun, Ilona tähdentää.

Katso myös: Miten Ilona ja Julia vastasivat ystäväkirjan kysymyksiin?

CokeTV Dokke Tas

Energinen Dokke Tas viihtyy kameran molemmilla puolilla.

Dokke on tehnyt vlogeja paitsi omalle kanavalleen, myös Yle FOLK -videopalveluun sekä Summerille. 18-vuotias Dokke haaveileekin urasta media-alalla.

– Viihdyn kameran molemmilla puolilla. Voisin hyvin nähdä itseni jatkossakin juontajana tai vaikka elokuvaohjaajana, tubettaja kertoo.

Dokke ja Ilona ovat olleet kavereita jo pitkään, mutta Isac ja Benjamin olivat ennestään tuttuja vain somesta. Porukalla juontajat tapasivat ensimmäisen kerran viime viikolla, mutta tiivis ryhmähenki syntyi kuin itsestään.

Tubettaminen on laulaja Isac Elliotille uusi juttu.

Tulevilla videoilla juontajat heittäytyvät erilaisiin haastetehtäviin ja vastaavat seuraajien kinkkisiin kysymyksiin Q&A- eli kysymys-vastaus-videoilla. Tubettajille videotyypit ovat tuttuja, mutta laulajille kyseessä on uusi aluevaltaus.

– Huippua päästä tutustumaan tubemaailmaan. Tosi hauskaa vastata fanien kysymyksiin ja testata heitettyjä haasteita, Isac intoilee.

CokeTV-kanavan ja ensimmäiset videot löydät täältä.

Katso myös, miten Isac ja Benjamin pärjäsivät Koululaisen pistokokeissa:

Isac Elliot Koululaisen pistokokeessa
Benjamin Koululaisen pistokokeessa

Kommentit

Oma kommentti