Fanipostia Alexander Skarsgårdille

Mistä voisi tietää Alexander Skarsgårdin osoitteen tai sähköpostin? Olen hänen suurin faninsa ja haluaisin lähettää hänelle fanipostia. Olen yrittänyt etsiä tietoa joka paikasta, enkä ole vieläkään löytänyt! Olen ihan epätoivoinen.

Vastaus:
Ruotsalainen näyttelijä tunnetaan parhaiten hänen vampyyriroolistaan tv-sarjassa True Blood. Sarjan on tuottanut HBO, kuten Generation Kill -minisarjan, jossa Skarsgård näytteli yhtä pääosaa. Ennen tv-sarjoja Alexander on näytellyt muun muassa Ben Stillerin tähdittämässä komediassa Zoolander sekä suomalaisessa elokuvassa Leijat Helsingin yllä. Onpa ruotsalainen komistus nähty myös Lady Gagan musiikkivideolla Paparazzi.

Tukholmassa vuonna 1976 syntynyt Alexander ei ole ainoa kuuluisa Skarsgård Ruotsin maalla, sillä hänen isänsä on suosittu ruotsalaisnäyttelijä Stellan Skarsgård, kun taas hänen äitinsä on lääkäri. Alexanderilla on kuusi nuorempaa sisarusta ja hän seurustelee tällä hetkellä amerikkalaisen Hollywood-tähti Kate Bosworthin kanssa. Skarsgårdille voi kirjoittaa osoitteeseen Alexander Skarsgård, c/o Principal Entertainment, 1964 Westwood Blvd. Ste 400 Los Angeles, CA. 90025 USA.

Kommentit

Oma kommentti