Fanipostia Emma Watsonille

1. Olen hirveä Harry Potter -fani ja haluaisin lähettää Emma Watsonille fanipostia. Voisitko kertoa miten? 2. Jos lähettää fanipostia julkkiksille netin kautta, niin pitääkö se kirjoittaa esim. Emmalle englanniksi vai käännetäänkö se? 3. Vastaavatko julkkikset yleensä fanipostiin? Kiva, jos vastaat

Vastaus:
Emma Watsonille
eli Hermionen näyttelijälle fanipostia voi kirjoittaa seuraavanlaiseen osoitteeseen: Emma Watson, c/o LEAVESDEN STUDIOS, Harry Potter Production Office P. O. Box 3000, Leavesden, Herts WD25 7LT, United Kingdom.

Kirjeessä voi kertoa vähän jotain itsestään, mutta se kannattaa kuitenkin pitää aika lyhyenä, sillä varsinkin suositut julkkikset, kuten Emma, saavat paljon kirjeitä. Kirjeen mukaan kannattaa laittaa omat yhteystiedot ja jopa palautuskuori, mikäli haluaa vastauksen. Julkkikset eivät välttämättä itse lue kaikkia kirjeitä, joten ei kannata pettyä, jos vastaukseksi ei tulekaan käsinkirjoitettua kirjettä, vaan esimerkiksi nimmarilla varustettu valokuva. Ja ehdottomasti pitää kirjoittaa englanniksi. Apua kirjoittamiseen voi pyytää isoveljeltä tai -siskolta tai sitten vanhemmilta.

 

Kommentit

Oma kommentti