Fanipostia Evanna Lynchille

Voisitko kertoa vähän Evanna Lynchistä? Ja mikä on osoite, johon hänelle voi lähettää fanipostia? Toivon että vastaat! En ole löytänyt osoitetta mistään.

Vastaus
Evanna Lynch näyttelee Luna Lovekivaa jo ilmestyneissä elokuvissa Harry Potter ja Feeniksin kilta sekä Harry Potter ja puoliverinenprinssi. Evanna on irlantilainen ja on syntynyt 16. elokuuta vuonna 1991. Hänen perheeseensä kuuluvat äiti Marguerite, isä Donal, kaksi vanhempaa siskoa Emily ja Máiréad sekä pikkuveli Patrick. Evanna tykkää kissoista, niinpä perheessä on myös Luna-niminen kehräävä viirusilmä.

Jo pienestä pitäen irlantilainen näyttelijätär on tykännyt Harry Pottereista. Hän onkin lukenut kirjat useaan kertaan. Nuorempana hän kirjoitti Pottereiden kirjoittajalle J.K. Rowlingille, että hän haluaisi näytellä Harry Potter -elokuvissa. Vuosia myöhemmin Evannan unelma toteutuikin, sillä yli 15 000 hakijan joukosta hänet valittiin Lunan rooliin.

Fanipostin voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: Evanna Lynch, c/o Harry Potter Production, Leavesden Studios, PO Box 3000, Leavesden, Hertfordshire WD2 7LT, UK.

Kommentit

Oma kommentti