Fanipostia Kalomiralle

Haluaisin saada mahdollisimman paljon tietoa vuoden 2008 Euroviisuissa Kreikkaa edustaneesta Kalomoirasta (Maria KalomiraSarantis). Onko häneltä tullut levyä? Mikä on hänen fanipostiosoitteensa? Toivon, että vastaisit, koska en ole löytänyt mistään vastausta näihin kysymyksiin.
Kalomoira fani -96

Vastaus:
New Yorkissa vuonna 1985 syntynyt Kalomira pärjäsi Serbian järjestämissä Euroviisuissa hyvin, sillä hän keräsi esittämällään kappaleella Secret Combination 218 pistettä ja saavutti kolmannen sijan. Sitä ennen amerikankreikkalainen Kalomira on muun muassa osallistunut ja voittanut Fame Story -laulukilpailun, minkä myötä hän pääsi levyttämään. Hän onkin ehtinyt tehdä jo neljä albumillista musiikkia, joista viimeisin on vuonna 2008 julkaistu levy, joka kantaa euroviisumenestyskappaleen nimeä SecretCombination. Sinkuista tuorein ilmestyi viime vuonna ja on nimeltään Please Don´t Break My Heart.

Enemmän tietoa Kalomirasta löytyy hänen virallisilta kotisivuiltaan osoitteesta www.kalomira.com. Sähköpstia kreikkalaislaulajattarelle voi laittaa osoitteeseen kalomirafanmail@aim.com.

Kommentit

Oma kommentti