Fanipostia Mikko Koivulle

Fanitan ihan äärettömästi Leijona- ja NHL-pelaajaa Mikko Koivua. Haluaisin kirjoittaa hänelle fanipostia. Voisitko kertoa osoitteen? Mikko on Leijonien ja Minnesota Wildin kapteeni, eikö? Jos kirjoitan Mikolle fanipostia, niin mitä pitäisi kirjoittaa? Pitääkö kirjeessä teititellä? Entä kannattaako odottaa vastausta, kuvakorttia, nimmaria tai jotain? Toivon kovasti, että vastaat, koska en ole saanut vastausta muualta! Kiitos jo etukäteen!
I love Mikko Koivu

Vastaus:
Mikko on ollut niin Leijonien kuin NHL-seura Minnesota Wildin kapteeni, vaikka viimeaikaisen olkapäävamman takia turkulaislähtöinen keskushyökkääjä on joutunut huilimaan otteluita.
Fanikirjeessä voi kertoa jotain itsestään ja perustella, miksi fanittaa kirjeen saajaa. Teitittelyä ei tarvita, ellei kirjoita esimerkiksi Tasavallan presidentille tai jonkin maan kuninkaalliselle. Vastauksia fanikirjeiden kirjoittajat saavat vaihtelevasti. Monesti julkisuuden henkilöt, niin NHL-tähdet kuin tähtinäyttelijätkin, ovat liian kiireisiä vastaamaan kymmeniin ellei jopa satoihin kirjeisiin.

Mikko Koivun faniposti menee varmasti perille, kun kirjoittaa seuran osoitteeseen: Mikko Koivu, Minnesota Wild, 317 Washington Street, Saint Paul, MN 55102, USA.

 

Kommentit

Oma kommentti