Fanipostia Rowan Atkinssonille

Tämä on paras palsta koko Koululaisessa!! Haluan kysyä: Mikä on Rowan Atkinssonin faniposti? Ja voisitko vielä kertoa hänestä? Kiitos jo etukäteen!
Rowan 4 ever!

Vastaus

Englantilainen koomikko Rowan Atkinson tunnetaan varmasti parhaiten hiljaisena ja tapaturma-alttiina Mr. Bean -hahmona. Ennen tuota mykkäkomediaa tammikuun 6. päivänä vuonna 1955 syntynyt Atkinson hauskuutti ihmisiä käsikirjoittamalla näyttelemisen lisäksi Ei kello yhdeksän uutiset -tv-sarjaa. Hän esiintyi myös Musta Kyy -sarjassa, mutta suuri läpimurto tuli vasta 1990-luvun alussa Mr. Bean -ohjelmassa.

Television lisäksi insinööriksi opiskellut Atkinson on vierailut myös valkokankaalla: parin Mr. Bean -elokuvan lisäksi hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Hot Shots 2, Scooby-Doo sekä Johnny English.

Atkinson välttelee julkisuutta, mutta hänen tiedetään olevan naimisissa Sunetra Sastryn kanssa. Parilla on kaksi lasta. Rowanin tiedetään myös olevan innostunut autoista. Hän omistaakin useita hienoja superautoja. Fanipostia koomikolle voi lähettää osoitteeseen Rowan Atkinson, PBJ Management, 5 Soho Street, London W1D 3DQ, UK.

Kommentit

Oma kommentti