Uusin Koululainenkin sen tietää: ystävät ovat tärkeitä!

Koululaisen 2/2017 kansikuva

Näyttelijät Lilja Lehto ja Aava Merikanto ovat innoissaan kolmannesta Onneli ja Anneli -elokuvasta, jossa he esiintyvät. Kuten Onneli ja Anneli, Lilja ja Lehto ovat oikeastikin parhaita ystäviä, jotka tietävät toisistaan kaiken. Lue Liljan ja Aavan haastattelu uusimmasta Koululaisesta!

Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi lehdessä on paljon muutakin ystävyyteen liittyvää. Testillämme voit testata kaverisi kanssa, millaiset ystävykset olette. Lisäksi kokosimme 21 kivaa pientä lahjaideaa niille, jotka haluavat muistaa ystävää tällä tavoin. Herkkusuukavereille suunnittelimme erityisen makean lahjan!

makeita lahjoja

Kaverin kanssa voi myös pelata lautapelejä – ja jopa suunnitella ja askarrella sellaisen yhdessä: Koululaisesta löytyy vinkkejä! Kokeilkaa myös tehdä yhdessä limaa lehtemme ohjeilla. 😀

Itse tehtyä limaa

Muissa jutuissamme kerromme muun muassa, mitä nuorisotalossa tapahtuu, millainen on tullikoiran työpäivä ja miten Iivo Niskasesta tuli menestynyt hiihtäjä. Lisäksi paljastamme, kuka omistaa vuoden kepparin sekä julkaisemme lukijoiden komeimmat Pokémon-piirrokset!

Jos kuvien lataaminen netistä pohdituttaa tai kännykkä vie liikaa aikaasi, lue jutut ”Varo kännykän lumousta” ja Mediakoululainen-palstamme.

Ja mukana tietysti taas ihania julisteita, ihailijakuvia, hauskoja sarjiksia ja pidetyt puuhasivut!

Koululainen 2/2018 ilmestyy 8.2.2017.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti