Robin, Diandra ja presidentti Niinistö – täältä tulee #kannustusryhmä!

Presidentti Sauli Niinistö, Diandra ja Robin ovat laittaneet omat kortensa kekoon kiusaamisen vastaisen työn puolesta.

Presidentti Sauli Niinistö, Robin ja Diandra käynnistivät 14.3. #kannustusryhmä-kampanjan, jonka tavoitteena on vaihtaa kiusaaminen kannustamiseen. Kuka tahansa voi osallistua kampanjaan sekä oikeassa elämässä että somessa.

Käytä sosiaalisessa mediassa tunnistetta #kannustusryhmä tai klikkaa kampanjan verkkosivuille. Kerro oma tarinasi siitä, millainen kannustusteko omassa luokassasi tai kaveri- tai harrastusporukassasi on ollut ratkaiseva.

– Haluan, että Suomessa kaikki pidetään mukana. Jos jotakuta kiusataan, niin otamme hänet takaisin porukkaan ja kannustamme eteenpäin. Haluan kuulla kaikkien tarinoita onnistuneista kannustuksista, jotta saamme hyvän kiertämään, presidentti Niinistö painottaa.

Kampanjan verkkosivuilla oman kannustustarinansa tai positiivisen kokemuksensa kiusaamisen vähentämisestä voi kertoa toukokuun loppuun saakka. Tämän jälkeen tarinat kootaan yhteen ja luovutetaan Me-säätiölle, joka pyrkii levittämään hyväksi havaittuja ratkaisuja mahdollisimman laajasti. Parhaimpia kokemuksia myös nostetaan esiin.

Kannustusryhmä vaihtaa kiusaamisen kannustamiseen.

Robin, Sauli Niinistö ja Diandra ovat kiusaamista vastustava #kannustusryhmä.

Ei kiusaamiselle, kyllä kannustamiselle

– Halusin ehdottomasti tulla mukaan tähän kampanjaan, koska tarvitsemme Suomeen enemmän kannustamista, positiivista asennetta ja asennevaikuttamista kiusaamisen vähentämiseksi. Voimme kaikki olla mukana tässä muutoksessa kertomalla omat hyvät kokemuksemme ja ottamalla kantaa kiusaamista vastaan, positiivisesta asenteestaan tunnettu Robin vakuuttaa.

– Me kaikki olemme nähneet tai kokeneet kiusaamista. Meillä on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa. Otetaan yhdessä kaikki mukaan, täydentää Diandra.

Katso #kannustusryhmän videoterveiset:

Lähde ja kuva: Tasavallan presidentin kanslia

Katso myös: Diandra Koululaisen pistokokeessa ja Robin Koululaisen pistokokeessa!

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti