Koululainen uudistui: pirteä ilme ja uusia palstoja!

Koululaisen kannessa IlonaJulia

Teimme syksyllä lukijatutkimuksen, jossa kyselimme, mitä alakouluikäistet tykkäävät Koululainen-lehdestä. Ja siitähän tykätään! Päätimme jatkaa hyväksi havaituilla suosikkijutuilla, lisätä muutaman uutuuden ja piristää lehden ulkoasua. Tadaa! Lopputuloksena maaliskuun alussa ilmestyy tuttu ja silti uudistunut lehti.

52-sivuinen lukupaketti ilmestyy 14 kertaa vuodessa, ja lupaamme jatkossakin julkaista teidän lemppareitanne eli hauskoja testejä, kiinnostavia artikkeleita idoleista, eläinjuttuja, harrastusasiaa ja kiehtovaa tiedettä. Sarjissuosikki Peräsmiehen poika jatkaa pörisevää taivaltaan, ja jokaisen lehden välistä löytyy neljä jättijulistetta ja kaksi pienempää ihailijakuvaa.

Numeron 3/2017 kansitähtinä ovat tubettajat Ilona ja Julia, jotka kertovat elämästään vloggareina haastattelussamme. [Sen kuvatekstissä tyttöjen nimet menivät muuten väärin päin, pahoittelut. 🙁 ] Ilona Julian tapaat jatkossa jokaisesta Koululaisesta, sillä he saivat lehdestä oman palstan!

Katso myös Ilona Julian ystäväkirjavideo!

Mitä muuta uutta? Mari Ahokoivun ja Kalle Hakkolan sarjiskirjoista tutut Sanni ja Joonas seikkailevat Koululaisen uudessa sarjakuvassa. Lue koko sarjis lehdestä.

Sanni ja Joonas -sarjakuva

Lukijat toivoivat myös tyylivinkkejä. Ensimmäisessä uudistuneessa numerossa kopioimme ihanan Harry Potter -näyttelijän Emma Watsonin tyylin!

Emma Watsonin tyyli

Haastatteluissa Abdul Tuiskua Putous-ohjelmassa esittävä Ernest Lawson, Marcus & Martinus sekä havannankoirat Nappi ja Milli. Tutustu myös cheerleading-harrastukseen ja sähkön saloihin! Tämän lehden testit paljastavat, kuka tubettaja sopii kaveriksesi, millainen salapoliisi olet ja tunnetko kissaläimet.

Kerro, mitä tykkäsit uudistuneesta lehdestä! Voit lähettää kommentin tämän jutun alle tai palautelomakkeellamme.

Koululainen 3/2017  ilmestyy tilaajien postilaatikkoihin ja Lehtipisteisiin 1.3.2017. 

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti