Mansikkka ja Pete Parkkonen: ”Pipo päähän!”

Laulaja Pete Parkkonen luottaa karvalakkiin, ja tubettajatähti Mansikkkan mielestä pipot ovat tosi cool.

Pakkasten paukkuessa vihdoin Etelä-Suomea myöten on hyvä muistaa, että pukeutuminen ei ole pelkästään tyylikysymys. Kunnon vaatetus suojaa paleltumilta, jotka voivat pahimmillaan viedä palelijan sairaalaan. Pane rukkaset käteen, jos sormesi ovat sinulle kalliit! Loppusyksyllä Koululaisen pipokuvauksissa poseeranneet laulaja Pete Parkkonen ja tubettaja Mansikkka kertovat, miten he pärjäävät kylmässä.

Pete turvautuu karvalakkiin

– Syksyssä on parasta se, että pääsee oikeasti pukeutumaan, Pete kertoo ja kohentaa paitansa kaulusta. Omat tuuheat hiukset kuulemma lämmittävät vielä alkutalvesta, mutta kovien pakkasten varalle Petellä on iso karvahattu.

Pete piti lapsena paljon hiihtämisestä, ja nyt hän löytänyt lajin taas.

– Parasta talvessa on sen kauneus, kun on oikeasti talvi. Se, kun aurinko paistaa laskettelurinteellä.

Syksyn isoimpia juttuja Petelle olivat esiintyminen Tähdet, tähdet -televisiosarjassa sekä oman musiikin työstäminen. Hyvänä esimakuna toimii JVG:n kanssa julkaistu biisi Mitä mä teen.

Mansikkka pitää pipoista

Maiju tykkää pukeutua kerroksiin. Paksut neuleet ja kiva pitkä takki ovat hänen luottolämmittäjiään.

– Pipot voivat olla tosi cool, en riisu niitä sisälläkään, Maiju sanoo.

Maijun tulevan talven juttuihin saattaa kuulua tubettamiseen liittyvä ulkomaankeikka. Lempipuuhakseen talvella Maiju mainitsee elokuvissa käymisen.

Katso video pipokuvauksista.

Asusteiden tiedustelut: www.costo.fi, Yrjönkatu 34, Helsinki; www.glitter.fi; www.ellos.fi; www.kappahl.com, www.lindex.com; www.monki.com/fi; PUMA Finland Oy 020 198 5355, www.puma.com/fi; Stadium 045 657 9607, www.stadium.fi; https://stockmann.com/fi; www.superdry.fi; www.superyellow.fi

Tarkempaa tietoa Koululaisesta 13/2016.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti