Mistä löytyy nuotteja?

Jos mitenkään on mahdollista, niin haluaisin tietää mikä on se pianokappale, jota soitetaan läpi vuoden 2005 Ylpeys ja ennakkoluulo -elokuvan? Onko mahdollista saada sen nuotit ja mistä? Tämä olisi minulle todella tärkeää. Samoin haluaisin saada käsiini Taru Sormusten Herrasta-, Pirates of the Caribbean- ja Harry Potter -elokuvien nuotteja.
Nuottinuuskija

Vastaus

Ylpeys ja ennakkoluulo -filmin upea musiikki on italialaisen, piano-, elokuva- ja orkesterimusiikkiin erikoistuneen Dario Marianellin (s. 1963) nimenomaan tätä elokuvaa varten säveltämää. Marianellin Ylpeys ja ennakkoluulo -sävellystyö huomioitiin Oscar-ehdokkuudella, mutta palkintoa ei tuolloin kuitenkaan tullut. Elokuvan Sovitus (2007) musiikista säveltäjä sen sijaan palkittiin sekä Oscarilla että Golden Globella.

Nuotteja Marianellin musiikkiin kannattaa metsästää laajan valikoiman verkkokaupoista, ks. esim. Thomannin verkkokaupan (http://www.thomann.de/fi/nuotit_kirjat_ja_dvdt.html) ja Nuotti.net-kaupan (http://www.nuotti.net/index.php) verkkosivut; Ylpeys ja ennakkoluulo -nuotit näyttävät löytyvän molempien verkkokauppojen valikoimista. Myös Harry Potter- ja Pirates of the Caribbean -leffojen soundtrackien nuotteja on kaupan runsaasti. 

Kommentit

Oma kommentti