Voicen voitto toi Onni Kivipellolle, 19, levytyssopimuksen ja pitsaa

Onni Kivipelto voitti tämän vuoden The Voice of Finland -laulukilpailun. Seuraavaksi hän aikoo suorittaa varusmiespalveluksen loppuun, mutta tähtäimessä on myös saada omaa musiikkia levitykseen.

The Voice of Finland -kilpailun voittaja Onni Kivipelto pitelee voiton jälkeen palkintoaan sekä kukkia ja hymyilee kameralle.

Onni Kivipelto voitti The Voice of Finland -kilpailun Tonin ja Sipen tiimissä.

The Voice of Finland -laulukilpailu huipentui huhtikuun lopulla finaaliin, jonka voitti 19-vuotias Onni Kivipelto. Onni lauloi kilpailussa Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin tiimissä.

Palkinnoksi kilpailun voitosta Onni sai huippukaiuttimet ja levytyssopimuksen, minkä lisäksi voittaja pääsee kesällä esiintymään SuomiPop-festareilla, ja Kotipizza tarjoaa hänelle vuoden pitsat. Suosikki pitsatäytteidensä Onni kertoo vaihtelevan vähän fiiliksen mukaan, mutta hyvä vaihtoehto on esimerkiksi kinkku-ananas-aurajuusto -pitsa.

Lue lisää: Superhelpot tortillapizzat syntyvät käden käänteessä

Monta soitinta ja urheilulajia

Onni on harrastanut musiikkia pitkään ja monipuolisesti, ja laulamisen lisäksi hän soittaa kitaraa ja rumpuja. Uusimpana tulokkaana Onni hankki itselleen saksofonin, mutta sen soittaminen vaatii kuitenkin laulajan mukaan vielä harjoitusta, että sen voi laskea mukaan soitinrepertuaariin.

– Mutta kyllä siitä ääniä tulee, ja ne ovat välillä ihan oikeinkin, että se on niin sanotusti työn alla.

Pitkäaikaisin urheiluharrastus on ollut lentopallo, jonka Onni aloitti jo ennen koulun alkua.

Musiikin lisäksi Onni kertoo olevansa kova urheiluharrastaja, ja hän on ehtinyt harrastaa elämänsä aikana muun muassa jalkapalloa, aikidoa, futsalia ja tennistä. Pitkäaikaisin urheiluharrastus on ollut lentopallo, jonka Onni aloitti jo ennen koulun alkua.

– Olin kaverin luona kylässä ja kaverin äiti lähti viemään sitä lentopallotreeneihin. Mä halusin lähteä mukaan kun kaverikin meni, ja sitten mä tykästyin siihen enkä lopettanutkaan pelaamista sen jälkeen moneen vuoteen, laulaja naurahtaa.

Lue lisää: Testaa, kuka laulaja olet

Onni Kivipelto seisoo kameran edessä ja katsoo kameraan.

Laulamisen lisäksi Onni Kivipelto osaa soittaa kitaraa, rumpuja sekä hieman saksofonia.

Onni Kivipelto odottaa musiikintäyteistä kesää

Tuleva kesä Onnilla menee pitkälti Varusmiessoittokunnan showbändin kesäkiertueella. Tavoitteena hänellä on myös löytää aikaa esimerkiksi jätskin syömiselle ja järviuinneille. Alajärveltä kotoisin olevalta Onnilta löytyy heti vinkit myös jos kesällä sattuu matkustamaan Alajärvelle.

– Varmaan kävisin katsomassa Alajärven Ankkurien pesäpallo-ottelun, he ovat nyt nousseet juuri supersarjaan takaisin, ja sitten Alajärven Rokulipäivillä kannattaa käydä, laulaja suosittelee.

Terveiset lukijoille

Voicen voiton jälkeen Onni Kivipelto aikoo suorittaa varusmiespalveluksen loppuun ja jatkaa oman musiikin kirjoittamista. Musiikkia olisi tarkoitus saada levitykseen tulevaisuudessa. Terveisinä Koululaisen lukijoille Onni kehottaa tekemään elämässä itselleen tärkeitä asioita.

– Sellaisia asioita ei aina pysty mittaamaan rahassa, jos sulla on mahdollisuus tehä jotain niin tee se, koska sitä mahdollisuutta ei välttämättä ole enää toista kertaa, Onni kannustaa.

Lue lisää: Minustako laulaja?

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti