Posse-tähdet puhuvat ystävyydestä: ”Tosiystävä ei tuomitse”

Ystävänpäivän kunniaksi Posse-tähdet Veronica Verho, HP Parviainen ja Jarppi Leppälä pohtivat, mistä tunnistaa oikean ystävän.

Veronica Verholla riittää tekemistä. Radiojuontajana ja Mariieveronica-kanavastaan tunnettu Veronica nähdään uutena kasvona Posse-ohjelman seitsemännellä kaudella. Perjantai-illan suorissa lähetyksissä tubettajalle pitävät seuraa juontajakollegat Jarno ”Jarppi” LeppäläHannu-Pekka ”HP” ParviainenKalle Lamberg, Viivi Pumpanen ja Jaakko ”Jaska” Saariluoma.

Kiireisestä elämästä huolimatta Veronicalla jää aikaa myös ystäville.

– Ystävyys merkitsee minulle paljon. Totta kai vanhemmiten kaikilla on omat kiireensä, mutta silloin ystävien merkitys juuri kasvaa, Veronica kertoo.

– Muutin vasta uuteen asuntoon. On ihanaa kutsua ystäviä kylään, kun uudessa asunnossa on enemmän tilaa, tubettaja iloitsee.

Vuodesta 2012 alkaen videoita tehneellä Veronicalla on Youtubessa yli 200 000 seuraajaa. Hän myöntää, että julkisuus on vaikuttanut myös hänen ystävyyssuhteisiinsa.

– Julkisuus on tuonut lähemmäksi niitä ihmisiä, jotka ovat oikeasti tärkeitä, mutta toisten kanssa olemme jatkaneet niin sanotusti eri teitä.

Ystäviä alakoulusta asti

Myös Duudsoneista tutut Jarppi ja HP kehuvat Possen tämän kauden porukkaa erittäin hyväksi.

– Hyvän porukan merkitys tällaisen ohjelman tekemisessä on kaiken a ja o. Jos meillä ei olisi kivaa keskenämme, se välittyisi myös katsojille, HP tiivistää.

Jarppi ja HP ovat kiitollisia ystäviltään vuosien varrella saamastaan tuesta.

– Duudsonit-porukan kanssa tutustuimme jo alakoulussa ja olemme kasvaneet yhdessä. On ollut hyviä ja huonoja aikoja, mutta aina olen saanut ystäviltä tukea, Jarppi sanoo.

HP on iloinen siitä, että on päässyt tekemään töitä hyvien ystäviensä kanssa.

– Ystävät merkkaavat minulle eniten maailmassa ja elämässä. Olen saanut jakaa ystävieni kanssa kaiken, mitä olen päässyt näkemään ja kokemaan. Se on tehnyt kaikesta mukavampaa ja tärkeämpää.

”Tosiystävä ei tuomitse”

Mistä sitten tunnistaa aidon ystävän?

– Tosiystävä ei tuomitse koskaan eikä mistään, Veronica tiivistää. Hän itse pyrkii olemaan ystävä, joka kuuntelee.

HP:n mielestä aidon ystävyyden vain tunnistaa sisimmässään.

– Joidenkin ihmisten kanssa on välittömästi samalla aaltopituudella. Sisimmässään tunnistaa, onko ihminen sellainen, että hänen kanssaan haluaa olla tekemisissä niin paljon, että voi kertoa hänelle omasta elämästään mitä tahansa.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti