Saara Aalto toteuttaa unelmiaan sisun voimalla

Saara Aalto on ollut koko syksyn kuumin puheenaihe Suomessa. Britannian X Factorissa menestynyt laulaja on tehnyt positiivisella asenteellaan ja upeilla esityksillään vaikutuksen miljooniin televisionkatsojiin.

Laulaja Saara Aalto on saanut kuluneen syksyn aikana tuhansia uusia faneja. Lahjakas laulaja onkin nostettu Suomen keulakuvaksi juuri sopivasti ennen juhlavuotta.

Saara on valittu esiintymään uudenvuodenaattona Suomen satavuotisjuhlavuoden avajaisissa Kansalaistorilla Helsingissä. Laulajaa huomioitiin myös Suomi-palkinnolla kiitoksena siitä, miten hienosti hän on tuonut suomalaista musiikkiosaamista miljoonien televisionkatsojien tietoisuuteen brittien X Factorissa.

Saara Aalto valloitti sekä britti- että suomalaisyleisön X Factorissa.

Poppari on ollut erityisen liikuttunut tuesta, jota on saanut suomalaisilta koko syksyn ajan.

– Olen ihan superotettu siitä, miten suomalaiset kannustivat minua läpi kilpailun. X Factor ei ollut vain minun matkani, vaan suomalaisten yhteinen matka, Saara vakuuttaa.

– Meillä kaikilla on samat edellytykset mennä maailmalle ja saavuttaa unelmia. Aina puhutaan suomalaisesta sisusta, mutta nyt on aika pistää se käyttöön.

Suomalaisten lisäksi Saara on kiitollinen brittiyleisön tuesta. Jopa tylystä tyylistään tunnettu Simon Cowell on Saaran pauloissa. X Factor -tuomari on hehkuttanut suomalaislaulajan olevan yksi laulukilpailun historian upeimmista persoonista.

Saaran esimerkkiä seuraten voimme kaikki tavoitella unelmiamme entistä tarmokkaammin vuonna 2017. Mistä sinä haaveilet?

Lue myös: Joulu on Petelle rauhan aikaa
Katso myös: Redrama Koululaisen pistareissa ja Mikael Gabrielin vinkit aloittelevalle räppärille

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti