Tammikuun lehdessä Niko ja Santtu vierailevat reiluimmassa luokassa

Koululaisen järjestämän Reilu luokka 2021 -kilpailun voittajaluokka on vihdoin ratkennut, ja tänä vuonna tiukan kilpailun voittoon ylsi Äänekosken Koiviston koulun 6. luokka. Tubettajakaksikko Niko ja Santtu käänsi auton nokan Tampereelta kohti Keski-Suomea ja huristeli tapaamaan voittajia. Tammikuun lehdessä selviää, millaista ohjelmaa kuudesluokkalaiset olivat odotetuille vieraille keksineet ja millaisia muistoja vierailu koululle herätti Niko Meurosessa ja Santeri Hännisessä. Nikon ja Santun vierailuista on myös video kaksikon tubekanavalla. Käy katsomassa se täältä.

Uuden vuoden alkaessa monet haluavat aloittaa uuden harrastuksen. Vuoden ensimmäisessä lehdessä tutustumme 13-vuotiaisiin Justus Eloon ja Oula Kainulaiseen, jotka pitävät omaa Popcast-nimistä podcastia. Elokuvia, sarjoja ja musiikkia ohjelmassaan käsittelevät pojat jakavat parhaat vinkkinsä, miten podcastharrastuksessa pääsee alkuun.

Myös bändissä laulaminen ja soittaminen on kiva harrastus. Siitä lisää kertoo tuusulalainen tyttöbändi Cloudy Sky. Lisäksi uusimmassa lehdessä syvennytään tulevaisuuden tutkimiseen sekä kuullaan kahdeksan vuotiaan Kailie Pallaksen ajatuksia siitä, miten kolme eri kotimaata ja kulttuuria näkyvät hänen elämässään.

Nappaa lehdestä talteen myös ohjeet appelsiiniherkkujen valmistamiseen ja korujen punomiseen. Julisteissa nähdään muun muassa kovasti toivottu dj Alex Mattson, joka soittaa myös suosikkiyhtye Blind Channelissa. Muita julistetähtiä ovat vauvanorsu, panda ja taitoluistelija Emmi Peltonen.

Koululainen 1/2022 ilmestyy 12.1.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti