Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan osallistuva Mmiisas: ”Olen itseni pahin kilpailija”

Miisa Rotola-Pukkilan unelma toteutui tänä syksynä, kun häntä pyydettiin mukaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Uuden lajin opetteleminen on vaatinut kymmeniä harjoitustunteja.

Mmiisas-nimellä tunnetun tubettaja ja somevaikuttaja Miisa Rotola-Pukkilan on tänä syksynä ollut pakko opetella tanssimaan, sillä hänet nähdään syyskuussa  käynnistyneen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uusimmalla kaudella. Tanssin saloihin Miisan on johdattanut jo aiemmiltakin TTK-kausilta tuttu tanssinopettaja Marko Keränen.

– Yläkouluikäisenä harrastin voimistelua, mistä on ollut vähän hyötyä. Mutta tanssiasento ja yleinen olemus ovat tanssissa niin erilaisia, että minun on pitänyt opetella paljon uutta, Miisa kertoo Koululaiselle.

Treenien lisäksi kalenterin täyttävät työt, mutta yrittäjänä työskentelevä Miisa pystyy itse vaikuttamaan siihen, minkä verran töitä tanssisyksyn aikana tekee.

– Kun teen työkseni videoita ja sosiaalisen median juttuja, myös tästä TTK-matkasta syntyy sisältöä luontevasti. Seuraajani ovat olleet siitä hyvin kiinnostuneita, kerran viikossa videon julkaiseva Miisa kertoo.

Kroppa on kovilla

Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun pääseminen on ollut Miisan unelmana jo pitkään, ja itse ohjelmaan osallistuminen on ylittänyt kaikki hänen odotuksensa.

– Kun pääsimme ensimmäistä kertaa näkemään studion, hämmästelin silmät kirkkaina sitä upeaa väriloistoa. Marko sanoi, että olen kuin Miisa ihmemaassa, Miisa nauraa.

Myös tanssien vaativuus yllätti tubettajan.

– Treenit ovat rankempia kuin odotin, ja kroppa on todella kovilla, kun tekee liikkeitä, joita ei ole koskaan aiemmin tehnyt.

Miisa ja Marko harjoittelevat päivittäin, ja harjoitustunteja heille kertyy viikossa noin 20.

– Minusta tuntuu, että olen itseni pahin kilpailija, sillä minua turhauttaa, jos en opi heti. Tietenkään kaikkea ei voi osata heti, vaan itselleen pitäisi muistaa olla armollinen, Miisa pohtii.

Haastavista harjoituksista ja suorien lähetysten jännityksestä on tärkeää myös palautua, vaikka viikot ovat kiireisiä.

– Jokaisen treenin jälkeen tarvitsen tunnin lepotauon, jonka aikana vain makaan sohvalla.

Sohvalla rentoutumisen lisäksi Miisa on todennut toimivaksi palautumiskeinoksi luonnossa liikkumisen.

– Tykkään kävellä merenrannassa ja kuunnella luonnon ääniä. Joskus tekee hyvää unohtaa kuulokkeet kotiin ja keskittyä luontoon.

Pakastin täynnä jäätelöä

Palkinto viikon aherruksesta odottaa sunnuntai-iltana, kun kilpailijat pääsevät esittelemään taitojaan tuomaristolle, yleisölle ja sadoille tuhansille tv-katsojille.

Viikon huipentuminen sunnuntaihin on pakottanut Miisan kääntämään viikkorytminsä päälaelleen, sillä enää viikonloppua ei voikaan käyttää pelkkään lepäämiseen.

– Ajattelin, että jännitys helpottaisi ensimmäisen livelähetyksen jälkeen, mutta edelleen joka sunnuntai jännittää yhtä paljon.

Oman esityksensä hän katsoo telkkarista joko sunnuntai-iltana lähetyksen jälkeen tai maanantaina.

–  Hämmästelen aina, että olenko tuo tanssija tuolla todellakin minä, Miisa sanoo.

Vaikka tv-lähetyksestä selviää, miten tanssiparien viikko on sujunut, aivan kaikkea tv-katsojille ei näytetä.

– Meillä on treenisalissa pakastin täynnä jäätelöä. Kyllähän se maistuu hyvien treenien jälkeen, Miisa paljastaa.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti