Tieota Glee-sarjasta

1. Rakastan Subilta tulevaa Glee-sarjaa, ja haluaisin lähettää näyttelijöille fanipostia. Pystynkö lähettämään Amerikkaan asti fanipostia kaikille näyttelijöille tai vain yhdelle? 2. Voisitko kertoa nettisivuston, josta löytyisi Gleestä vielä lisää tietoa sarjasta ja sen näyttelijöistä? Kiitos, jos vastaat!
Glee-fani

Vastaus:
Et ole varmasti ainoa Glee-fani, sillä sarja on huippusuosittu niin sen kotimaassa Yhdysvalloissa kuin täällä Suomessakin. Itse asiassa fanit kutsuvat itseään gleekeiksi. Nimitys on yhdistelmä sanoista Glee ja geek.

Glee kertoo amerikkalaisesta lukiokuorosta, jolla on jo pitkään mennyt huonosti, mutta uusi kuoronjohtaja tekee siitä taas suositun. Perinteisestä draama- tai komediasarjasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan Gleen suosio perustuu sen mahtaviin musiikkiesityksiin. Sarjaa tehdään ainakin kolme tuotantokautta, joista ensimmäinen on jo näytetty Subilla.

Välkky ei valitettavasti tiedä sarjan virallista faniosoitetta, mutta epäviralliselta fanisivustolta löytyy muutamia osoitteita sarjan näyttelijöille. Fanisivuston osoite on www.gleefan.com.

Fanisivuston lisäksi tuotantoyhtiö Foxin sivuilta löytyvät kattavat esittelyt niin sarjan hahmoista kuin näyttelijöistäkin. Osoite on www.fox.com/glee.

Kommentit

Oma kommentti