Tietoa Dir en grey -bändistä

Voisitko kertoa lisää japanilaisesta Dir en grey -bändistä? Se on minusta tosi hyvä. Montako levyä ja minkä nimisiä he ovat julkaisseet? Mistä niitä saa? Onko bändillä nettisivuja, tai edes fanisivuja? Minne faniposti lähetetään? Kiitos tooooosi paljon, jos vastaat!
Japani is the best

Vastaus:
1990-luvun loppupuolella perustettuun bändiin kuuluvat 70-luvulla syntyneet Kyo, Kaoru, Die, Shinya ja Toshiya. Yhtye soittaa varsinaista rokkaavaa sillisalaattia, jossa on vaikutteita monista eri rockmusiikin alalajeista, kuten death metallista ja progesta. Aluksi Dir en grey keikkaili kotimaassaan Japanissa ja myöhemmin muualla Aasiassa, mutta vuonna 2005 bändi uskaltautui Eurooppaan asti. Onpa se soittanut Suomessakin pariin otteeseen.

Keikkailun ohessa Dir en grey on ehtinyt levyttää seitsemän studioalbumillista rokkimusiikkia. Ensimmäinen levy Gause ilmestyi jo vuonna 1999. Tätä ennen bändi oli julkaissut pari singleä. Muut levyt ovat Macabre (2000), Kisou (2002), Vulgar (2003), Withering to death (2005), The Marrow of a Bone (2007) sekä Uroboros (2008).

Bändin levyjä saa ainakin ostettua  nettikaupoista, ja fanien kannattaa tutustua sivustoihin www.direngrey.co.jp sekä www.invalidbrf.webs.com.

Kommentit

Oma kommentti