Tietoa Helena Carterista

Olen tosii suuri Harry Potter – fani. Ihailen Bellatrix Lestrangen näyttelijää Helena Bonham Carteria. Haluaisin tietää hänestä kaiken mahdollisen, myös fanipostiosoitteen. Kiitos jo etukäteen!
Kuutamo

Vastaus:
Helena Bonham Carter
on englantilainen näyttelijätär, joka aloitti uransa 1980-luvun puolivälissä. Ennen sitä hän oli esiintynyt mainoksissa ja pienissä tv-elokuvissa. Hän on ehtinyt esiintyä kymmenissä elokuvissa, joista monet ovat olleet suurmenestyksiä. Ennen 2000-lukua hänet on nähty muun muassa elokuvissa Hotelli Firenzessä (1985), Talo jalavan varjossa (1992), Mary Shelleyn Frankenstein (1994) sekä Fight Club vuodelta 1999.

2000-luvulla Carter tunnetaan ennen kaikkea ohjaaja Tim Burtonin luottonäyttelijänä. Yhteistyötä tämä tosielämän pariskunta onkin tehnyt muun muassa elokuvissa Apinoiden planeetta, Jali ja suklaatehdas sekä Liisa ihmemaassa. Töiden lomassa elokuvamaailman superpari on ehtinyt kasvattaa kaksi lastakin sekä tehdä elokuvia erossa toisistaan: Carter näyttelee Bellatrix Lestrangea elokuvissa Harry Potter ja Feeniksin kilta (2007), Harry Potter ja puoliverinen prinssi (2009) sekä Harry Potter ja kuoleman varjelukset I/II (2010/2011).

Synnyinkaupungissaan Lontoossa asuva näyttelijätär viettää 46-vuotissynttäreitään ensi toukokuun 26. päivänä, joten syntymäpäivätervehdykset ja muun fanipostin voi lähettää osoitteeseen: Helena Bonham Carter, c/o Conway / Van Gelder, 18/21 Jermyn Street, London SW1Y 6HP, Great Britain.
Fanien kannattaa tutustua sivustoon os: www.helena-world.com.

 

Kommentit

Oma kommentti