Tietoa Johnny Depistä

Voisitko kertoa jotain Johnny Deppistä? Miten hänelle voi lähettää fanipostia?

Vastaus:
Johnny Depp
on yksi aikamme tunnetuimpia ja menestyksekkäimpiä näyttelijöitä. Hän syntyi 9. kesäkuuta vuonna 1963 Kentuckyn osavaltiossa Yhdysvalloissa. Nuorempana hän innostui ennen kaikkea musiikista, ja bändihaaveet toivatkin hänet viihdeteollisuuden sydämeen eli Los Angelesiin.

Depp kävi muutamissa koekuvauksissa, ja hän saikin elokuvaroolin. Musiikki jäi Deppin elämässä sivummalle, mutta ei kuitenkaan kokonaan pois. Näyttelijän työn ohella hän on muun muassa soittanut muutamilla levyillä sekä säveltänyt biisejä.

Päätyönsä Depp on tehnyt valkokankaalla. Hän on esiintynyt yli 50 elokuvassa ja on ollut Oscar-ehdokkaana useamman kerran. Depp on tehnyt hienoja rooleja muun muassa elokuvissa Saksikäsi Edward, Gilbert Grape, Päätön ratsumies sekä Jali ja suklaatehdas. Parhaiten hänet kuitenkin tunnetaan kapteeni Jack Sparrow’na Pirates of the Caribbean -elokuvissa.
Fanipostia Deppille voi lähettää osoitteeseen Johnny Depp / Tracey Jacobs, United Talent Agency, 9560 Wilshire Boulevard Suite 500, Beverly Hills, CA 90212, USA.

 

Kommentit

Oma kommentti