Tietoa Peter Panista

Voisitko kertoa minulle jotain Peter Panista? Siis siitä näyttelijästä, ei itse elokuvasta. Esim. milloin on syntynyt, voiko lähettää fanipostia ja hänen oikean nimensä ja muun kaiken mahdollisen, mitä kertoa voit. Ole kiltti ja vastaa! Fanitan tätä näyttelijää ihan hulluna ja hän on vielä söpön näköinenkin. Voisitko julkaista tämän, koska en tiedä hänestä mitään?
Innokas Peter Pan –fani

Vastaus

Peter Pan -hahmon on kehittänyt skotlantilainen J.M. Barrie jo 1900-luvun alussa. Ensimmäisen kerran Peter Pan esiteltiin näytelmässä, jonka jälkeen satuhahmo on nähty monissa lasten kirjoissa, piirretyissä, näytelmissä sekä elokuvissa.
Peter Pan haluaa olla ikuisesti nuori. Hän osaa lentää ja viekin ystävänsä seikkailuihin Mikä-Mikä-Maahan, joka on ihmeellinen mielikuvitusmaailma. Siellä ystävykset tapaavat muun muassa Helinä-keijun.

Peter Panista on tehty useita elokuvia, mutta Välkky uskoo kysyjän tarkoittavan vuonna 2003 ilmestynyttä Peter Pan -elokuvaa. Siinä lentävää Peteriä esitti amerikkalainen Jeremy Sumpter. Vuonna 1989 syntynyt Jeremy voitti 11-vuotiaana kykykilpailun, mistä hänellä alkoikin näyttelijän ura. Ehkäpä Sumpter parhaiten tunnetaan Peter Panina, mutta hän on näytellyt myös  muun muassa  elokuvissa Pahuuden kosketus sekä Just A Dream. TV-puolelta voisi mainita sarja Clubhouse sekä pistäytymiset Suomessakin nähdyissä sarjoissa CSI: Miami, Strong Medicine – kovaa lääkettä ja Teho-osasto. Näyttelemisen ohella Jeremy on ollut myös mallina.

Helmikuun 5. päivänä syntyneellä näyttelijällä on kaksossisar sekä pikkusisko ja isoveli. Molemmat siskot ovat myös kokeilleet näyttelemistä. Tällä hetkellä Jeremy asuu Los Angelesissa. Hänellä on koira ja paljon liikunnallisia harrastuksia, esimerkiksi surffaus, golf ja koripallo.

Kaikkien Jeremy Sumpter -fanien kannattaa pistäytyä seuraavanlaisella sivustolla: www.jeremysumpter.com/default.asp
Ja kysyjälle tiedoksi: Postia voi lähettää osoitteeseen, joka on  Jeremy Sumpter,  P.O. Box 1549  Studio City, CA 91614, USA.

Kommentit

Oma kommentti