Uuden Koululaisen kannessa hymyilee Arttu Lindeman

Koululaisen kannessa Arttu Lindeman

Loihdimme huhtikuun alkunne iloksi niin loistavan Koululaisen, että meidän on vaikea valita omat suosikkijuttumme. Tässä muutamia tärppejä!

Kansijutussa Yleisö-Emman voittanut räppäri ja tubettaja Arttu Lindeman vietiin valokuvattavaksi aivan väärään jäähalliin. Pistareiden ja ystäväkirjan täytön lomassa Arttu puhui tärkeää asiaa kiusaamisesta. Kannattaa ehdottomasti lukea koko juttu!

Tästä lehdestä löytyy niin kuningattaria kuin valtiattariakin. Sekä Evelinan että Sannin kevät ja kesä ovat kiireisiä keikkoine ja muine esiintymisineen.

Sanni ja Evelina Koululaisessa

Sydämet sulattaa Pallero-hamsteri. Ja vaatevinkkejä kaipaavan kannattaa kurkistaa makea muotijuttumme!

Kevätmuotia ja hamsteri Koululaisessa

Haluaisitko aloittaa breakdancen? Lue lajista harrastusjutustamme ja katso myös video. Ja niille, jotka kaipaavat aikuista juttuseuraa, kokosimme vinkkejä sellaisen löytämiseksi.  Breakdancea Koululaisessa

Vakiosuosikeissamme eli testeissä selvitetään, millainen hevonen olisit sekä tunnetko kamppailulajeja ja animaatioita. Pääsiäisen varalta kannattaa testata myös, oletko tipu, pupu vai trulli.

Kiinnitä seinälle fanikuva Deatasta tai kanista. Julisteissa ilahduttavat hurjan hieno lumileopardi, muusikko Vesala, ihana pingviininpoikanen elokuvasta Pingviinien matka 2 sekä teidän lukijoiden valitsema Twenty One Pilots.

Koululainen 5/2017 ilmestyy 5.4. 

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti