Vappuhoroskooppi

Millainen on vappu 2017? Koululaisen vappuhoroskooppi paljastaa tulevan juhlan kohokohdat ja mahdolliset vaarat ensisuudelmista sokeriähkyihin.

vesimies ja kalat

VESIMIES 20.1.–19.2.

Tänä vappuna omalaatuisuutesi pääsee oikeuksiinsa, jos päätät järjestää ystävillesi tai perheellesi jotain vappuohjelmaa. Varo kuitenkin punanenäisiä henkilöitä!

KALAT 20.2.–20.3.

Kaloilla on välillä tapana jahkailla, mutta muista: vappuna mikään ei ole kauhean vakavaa! Sonnustaudu hullunkurisimpiin vapputamineisiin, niin on varmaa, että koet ikimuistoisen vapun täynnä naurua.

oinas ja härkä

OINAS 21.3.–20.4.

O’ou, tämä vappuna on vaarana, että saat sokeriöverit. Varovasti niiden munkkien kanssa! Mukavana uutisena se, että tänä vappupäivänä saatat törmätä vanhaan ystävään – liekö hän päiväkotiajoilta?

HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Malttia vapputorille! Ihan kaikkia vapputarpeita vappuhuiskista naamareihin ei tarvitse ostaa: valitse mieleisesi ja nauti siitä täysillä. Kiinnitä erityistä huomiota ilmapallotarjontaan, saatat yllättyä!

kaksoset ja rapu

KAKSOSET 21.5.–21.6.

Sinun tulee hulluteltua vappuna niin paljon, että pissa meinaa lirahtaa housuun! Vaikka oletkin villi ja vapaa kaksonen, muista välillä pysähtyä kuuntelemaan, mitä porukoillasi on sinulle sanottavana.

RAPU 22.6.–22.7.

Tämä vappu on otollista aikaa ensisuukolle. Jos sinulla on ihastus, kannattaa siis selvittää etukäteen, missä hän viettää vappua. Treffit vappuhuiskakojun kulmalle kauppatorille?

leijona, neitsyt ja vaaka

LEIJONA 23.7.–22.8.

­Jos ostat tänä vuonna vappupallon, pidä siitä tiukasti kiinni, sillä ennusteiden mukaan tänä vappuna sinulta karkaa tai katoaa jotakin. Toivottavasti et ole lemmikinomistaja?

NEITSYT 23.8.–22.9.

Tänä vappuna on hyvä muistaa niitä, jotka eivät pääse iloitsemaan tästä värikkäästä juhlasta yhtä paljon kuin sinä. Vie isovanhemmallesi kukkia tai lähetä viesti töissä olevalle sukulaiselle. Mitä enemmän simassasi on rusinoita, sitä parempi kesä sinulle on tulossa!

VAAKA 23.9.–23.10.

Jos lausut toiveesi ääneen heti vappuaamuna herättyäsi, se saattaa toteutua jo ennen kesää! Vappuaattona saat jonkun ystävän tai perheenjäsenesi erityisen helposti nauramaan.

skorpioni, jousimies ja kauris

SKORPIONI 24-10.–22.11.

Mitä enemmän valkolakkisia henkilöitä näet vappupäivänä, sitä suuremman yllätyksen koet kesällä. Luvassa on myös pitkä katse erityisen söpöltä tyypiltä!

JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Tänä vappuna löydät jotakin, mikä saa sinut hyvälle mielelle. Toisaalta tulet myös säikähtämään – turhan takia. Juo simaa vain kohtuullisesti.

KAURIS 23.12.–19.1.

Tänä vappuna tulet törmäämään yhteen lempijulkkiksistasi, ja jos olet tilanteen tasalla, voit päästä hänen kanssaan myös juttusille. Myös mielipiteesi tippaleivästä saattaa muuttua.

Avainsanat

Kommentit

Aijai! OLEN lemmikinomistaja! Kunpa koirani ei karkaisi!? Vappupalloa mulla ei ole… ?

Oma kommentti