Viikon bändi: Twenty One Pilots

Twenty One Pilots on duo eli kahden miehen kokoonpano, johon kuuluvat Tyler Joseph ja Josh Dun. He ovat kotoisin Ohiosta, Yhdysvalloista. He ovat julkaiseet neljä levyä: Twenty One Pilots (2009), Regional at Best (2011), Vessel (2013) ja Blurryface (2015). Bändin nimi voidaan kirjoittaa myös twenty one pilots, TWENTY ØNE PILØTS tai TØP.

Twenty One Pilots

5 syytä fanittaa

    1. Tyyli, joka tekee mieli kopsata. Pelkkään mustaan, punaiseen ja valkoiseen pukeutuminen nyt vain näyttää ihan sairaan hyvältä, ja kun olemuksen kruunaa punaisella tukalla, ollaan lähellä cooliuden ydintä! Joko olet itse kokeillut vetää shortsit legginsien päälle?
    2. Biisit. Sulava yhdistelmä tarttuvia melodioita, meneviä biittejä ja pätevää räppäystä. Twenty One Pilotsin kappaleet perustuvat kaksikon kirjoittamiin runoihin, jotka Tylerin mukaan eivät pituutensa takia mahtuneet biiseihin, joten hän alkoi räpätä niitä. Biisissä Stressed out Tyler laulaakin: ”Kunpa minun ei tarvitsisi riimitellä aina kun laulan.”
    3. Monipuolisuus. Rumpujen ja kitaran lisäksi biiseissä käytetään pianoa, syntetisaattoria ja jopa ukulelea. Tyler alkoi soittamisen nuorena saatuaan äidiltään kosketinsoittimen. Aluksi soitin ei kiinnostanut häntä laisinkaan, mutta alettuaan testailemaan sitä hän huomasi innostuvansa oitis omien biisien säveltämisestä.
    4. Monipuolisuus uudestaan. ”En haluaisi jonkun kuuntelevan biisiämme vain 30 sekuntia ja sitten väittävänsä tajuavansa tyylimme”, Tyler on sanonut. Twenty One Pilots yhdistääkin eri musiikkityylejä, joten se tarjoaa monenlaisille kuuntelijoille jotakin. Faneissa on niin tyttöjä kuin poikiakin, ja musa innostaa monen ikäisiä.
    5. Englannin kielestä huolimatta selkeästi äännettyjä lyriikoita on helppo seurata ja laulaa mukana. Siksi TØP:n tahdissa on helppo harjoitella englantia. Kuuntele vaikka toimituksen lempparibiisi Stressed Out ja ota rinnalle biisin sanat – tekee mieli alkaa laulaa mukana, eikö?

Toimituksen lempparibiisi: Stressed out

Sanat voit luntata täältä. 

Keksitkö lisää syitä fanittaa Twenty One Pilotsia? Kommentoi alle!

Avainsanat

Kommentit

Kysymys toimitukselle? Oletteko kuunnelleet mitään muita biisejä kuin Stressed Out? Hyvä sekin, mutta sanoisin kyllä että parhaimmat biisit tøpilta eivät ole heidän kolme listahittiään.
Suosittelen kuuntelemaan esim. Migraine, Hometown, tai Guns For Hands , kaikki aivan mahtavia vaikka eivät radiossa soikkaan! 😛

Heidi toimituksesta vastaa Annikawwille: kaikki biisit on kuunneltu useampaan kertaan läpi ja täysin samaa mieltä: bändillä on monia loistavia biisejä. Stressed Out on helppo kappale päästä sisään TøP:iin, ja sen jälkeen on hyvä jatkaa muihin biiseihin, koska bändin tuotanto on todella monipuolista ja sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Mutta Stressed Out jää kyllä soimaan tässä päässä ylitse muiden. 🙂

Tøp on hyvä bändi. Keikka oli mahtava ja kyllä olen tosi käyvän sitten pitänyt legginssejä joitten päällä on shortsit 😛 mutta stresses out on huonoin kappale bändiltä

Oma kommentti