Tositarinoita lasten rohkeudesta Yle Areenan uusissa lyhytelokuvissa

Yle Areenan uudet dokumentit kertovat lapsista, jotka ovat rohkaistuneet ja tehneet itselleen tärkeitä asioita.

Kiia pelaa lätkää

Kiia Simola pelaa poikien lätkäjoukkueessa. Vaikka hän on yksi joukkueen parhaista pelaajista, hän törmää usein ennakkoluuloihin.

Laita ittes likoon

Omien unelmien tavoittelu on tärkeää, vaikka ulkopuoliset eivät aina ymmärtäisikään näitä unelmia. Laita ittes likoon -dokumenteissa kerrotaan rohkeista lapsista, jotka toteuttavat omia toiveitaan. Kiuruveteläisestä Madhouse-bändin jäsenet ovat ainoat pienen kaupungin pitkätukkaiset pojat. Kiia pelaa ainoana tyttönä poikien lätkäjoukkueessa – eikä se aina ole ollut helppoa. Ahkera Arvi on päättänyt tienata itselleen hevosen koruja myymällä – siitä huolimatta, että häntä on poikana kiusattu ratsastusharrastuksestaan.

Madhouse-yhtye

Madhouse on bändi, joka purkaa kiusaamiskokemuksiaan musiikkiin. Pilkasta huolimatta he uskovat itseensä.

Arvi Martikainen

Arvi Martikainen harrastaa esteratsastusta. Hän tekee ja myy käsityökoruja saavuttaakseen unelmansa uudesta hevosesta.

This is me

Tuntuuko sinusta välillä, ettet uskalla olla oma itsesi? This is me -dokumenttien tytöistä tuntui, ja siksi he kokoontuivatkin yhteen keräämään rohkeutta ja kannustusta. Elokuvissa nähdään tubettavat Nita ja Sani, jotka haluavat jatkaa videoiden tekemistä nettikiusaamisesta huolimatta, Ella, joka on kyllästynyt pellen rooliinsa sekä Wilma, joka haluaisi joskus sanoa ääneen omat mielipiteensä.

This is me -dokumentin esiintyjiä

Kaikki dokumentit on katsottavissa ilmaiseksi Yle Areenasta 17.3.2017 alkaen.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti