Back to school!

Koululaisen kannessa Diandra

Uusimman Koululaisen värikkäässä kannessa suunnistaa ihana Diandra. Jos geokätköily ei ole entuudestaan tuttu laji, lukijoilla on nyt mahdollisuus tutustua siihen yhdessä Diandran kanssa.

Diandra vastasi myös Koululaisen kiperiin pistarikysymyksiin ja lähetti lukijoille koulunaloitusterveisiä. Katso video YouTubesta!

Diandra geokätköilee

Koulu alkaa ihan pian. Onko tämä sinun ensimmäinen syksysi, vai oletko jo konkari? Ennen kaikkea kouluun tarvitsee mukaan hyvää mieltä, mutta poimimme Trendit-juttuumme parhaat väripilkut siltä varalta, että repustasi puuttuu vielä jotain.

Koulutarvikkeita

Koulupäivän jälkeen välipalana maistuvat kasvis- ja kalahampparit. Ohjeet näihin helppoihin herkkuihin löydät myös lehdestä.

Ja jos lukemisen opettelu takkuaa, piipahdus lukukoiran luo voi auttaa. Tarkista espoolaisesta Börje-koirasta kertovasta jutusta, asustaako sinun kotipaikkakuntasi liepeillä ihka oikea lukukoira!

Tiesitkö, että jokaisen Koululaisen välissä julkaistaan neljä suurta, komeaa julistetta. Tällä kertaa lukijoiden seinälle päätyvät tubettaja Mariieveronica, laulaja Benjamin, Rion olympialaisissakin juokseva Nooralotta Neziri ja uuden Disney-elokuvan Doria etsimässä kalatähdet.

Koululaisen 10/2016 julisteet

Ja huomio, huomio! Reilu luokka -kisa alkaa taas! Jo yhdettätoista kertaa järjestettävä kisa on käynnissä lokakuun loppuun saakka, ja siihen osallistuvat luokat ovat mukana kilpailemassa huikeista palkinnoista. Kisaa suojelee tänä vuonna muusikko Redrama, joka on lupautunut vierailulle kaikkein reiluimpaan luokkaan. Ei yhtään hullumpi syy kohottaa oman luokan yhteishenki kattoon! Lue Reilu luokka -kisasta lisää sivuiltamme. Ja muista kertoa opellesikin.

Redrama Reilu luokka -kilpailussa

Koululainen 10/2016 ilmestyy keskiviikkona 3.8.2016.

Kommentit

Oma kommentti