Saa nauraa: hulvattomia kampauksia eläinten tyyliin

Oletko aikeissa käydä kampaajalla tai parturissa? Itselleen sopivan hiustyylin valitseminen voi olla vaikeaa. Koululainen valitsi ajattomat kampausklassikot, jotka ovat jatkuvasti trendikkäitä. Malleina toimivat komeat ja aistilliset (lue: hassut) eläimet.

Hevonen ja hassu otsatukka

Jos haluat viedä huomion esimerkiksi liian tuuheista kulmakarvoista, huomiota herättävistä sieraimista tai silmiinpistävästä ienhymystä, rento ja hallitseva otsatukka voi olla sinun juttusi. Rikkoen leikattu otsis ilmentää kantajansa villiä ja vapaata luonnetta.

Tipu ja hassu pystytukka

Jos joudut pituusjonossa aina ensimmäisten joukkoon tai tulet leimatuksi ulkonäkösi perusteella liian kesyksi yksilöksi, hanki raidat, lykkää tukkaan reilu satsi geeliä ja muotoile se kohti taivaita. Et ole enää ruma ankanpoikanen vaan todellinen rokkikukko!

Alpakka ja hassu kiharatukka

Ananas ja puoliananas ovat so last season eli mennen talven lumia! Jos todella haluat pysyä aallon harjalla, sivuilta lyhyt ja päältä kihara on seuraava iso juttu. Uskotko? Äläkä vain leikkaa korvakarvoja, pitkät kuulokarvat ovat kuuminta hottia!

Härkä ja hassu hippitukka

Jos pidempi hiustyyli tuntuu omimmalta tai kärsit kummallisista tuijotusvaivoista, kätke katseesi kiharaisen kuontalon alle ja pyydä kampaajaltasi pehmennys. Hyvänä puolena tässä tyylissä on muiden kuin näköaistin herkistyminen. Maailma tuoksuu ja kuulostaa ihanalta!

Vinkkaa näistä hassuista kampauksista myös kaverillesi jakamalla linkki!

Lisää hassuja eläimiä: katso kuvat erilaisista eläimistä Halloween-hulinoissa

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti