Leikkiä lemmikin kanssa

Koululainen, Lemmikki

Nyt se ilmestyy, nimittäin maailman ja historian ensimmäinen Lemmikki-Koululainen! Tänä vuonna Koululainen ilmestyy jopa 16 kertaa, ja nämä neljä lisänumeroa ovat eläinaiheisia lehtiä. Mukana ovat testit, trendit ja tiedejutut, mutta niissä ammennetaan eläinmaailmasta!

Koululainen, Lemmikki

Kevään eduskuntavaalit lähestyvät. Monelle se tarkoittaa uutta alkua – moni aloittaa uuden työn kansanedustajana, ja jokunen kokenut kansanedustaja joutuu jättämään työnsä. Kuulokoira Rosa on luopujien joukossa. Äänestämisellä ei tosin ole asian kanssa mitään tekemistä, sillä Rosa siirtyy eläkkeen puolelle. Voimme vain arvailla, minkälaisia salaisuuksia Rosa kohteliaasti jättää kertomatta eteenpäin…

Koululainen, Lemmikki

Leikkiä tarvitsevat sekä lemmikkieläimet että ihmiset, ja mikä olisikaan parempaa kuin leikkiä yhdesä oman lemmikin kanssa! Leikkihetki on myös eläimen mieleen, kun valittu leikki on eläimen lajiin sopiva! Annamme vinkkejä sopivan leikin valintaan.

Koululainen, Lemmikki

Myönnetään, harvalla on lemmikkinä hyttystä tai muita hyönteisiä, mutta halusimme tutustua niihin silti! Hyönteiset ovat ehdottoman elintärkeä osa ekosysteemiä, mutta harvinaisen erikoisia taipumuksia niiltä löytyy. Miten esimerkiksi jalkahiki liittyy hyttyseen – lue se uudesta Koululaisesta!

Löydät lehdestä myös kertomuksen eläinkaupan arjesta, loukkaantuneen sorsan paluusta luontoon sekä tietoa lemmikkien tilavaatimuksista. Testeillä voit selvittää, mikä lemmikki voisi sopia sinulle ja mikä yöeläin olet!

Lehdessä päästään myös kurkistamaan tapaamiseen, jossa kaksi Koululaisen lukijaa voitti Iso-Britannia-kirjoituskilpailun ja pääs tapaamaan Wessexin jaarlia, prinssi Edwardia.

Koululainen 3/2015 ilmestyy keskiviikkona 25.2.2015.

Kommentit

Oma kommentti