Joko tunnet Pumpkinin? Katso söpöt kuvat kesystä pesukarhusta

Bahamalainen pesukarhu Pumpkin on suloinen Instagram-julkkis, jolla on yli miljoona seuraajaa. Katso söpöt otokset Pumpkinin ja koirasisarusten elämästä!

The Dodo -nettimedia uutisoi taannoin lemmikkinä elävästä pesukarhusta. Kolme vuotta sitten bahamalainen Rosie Kemp hämmästyi perinpohjaisesti, kun vain kuukauden vanha pesukarhunpoikanen putosi puusta hänen takapihalleen.

Pentu oli heikossa kunnossa ja murtanut jalkansa. Kun pennun emoa ei kuulunut paikalle, päätti Rosie pelastaa poikasen. Rosie hoivasi ja syötti pientä pesukarhua yhdessä tyttärensä Lauran kanssa. Suloinen otus sai pelastajiltaan nimen Pumpkin, kurpitsa.

Uudessa kodissaan Pumpkin on  saanut kasvaa sisarusten kanssa, sillä perheeseen kuuluu myös kaksi pelastettua kulkukoiraa, Oreo ja Toffee. Koirat ovat hyväksyneet pesukarhun sisarekseen ja antavatkin kärsivällisesti innokkaan ottosisarensa seurata heitä paikasta toiseen. Koirien kanssa kasvanut eläin on ottanut omaksaan koiramaisia tapoja, eikä arkaile leikkiä sisartensa kanssa.

Nykyään Pumpkin on tunnettu somejulkkis, jonka hyväntuuliset päivitykset ja kujeilut ilahduttavat yli miljoonaa Instagram-seuraajaa päivittäin.

Katso hurmaavat kuvat ja tutustu Pumpkinin hulvattomaan arkeen!

Pumpkin ja Toffee ovat erottamattomat

Pumpkin juhlii miljoonaa seuraajaansa

Pumpkinista on kirjoitettu kirja!

Pesukarhu tiskikoneen kimpussa

Avokado kuuluu Pumpkinin herkkuihin

Parhaat leikit leikitään yhdessä

Lähde: The Dodo ja Instagram.

Pääkuva on kuvituskuva, jossa ei esiinny Pumpkin.

Lue myös: Meritursas ja muut eläimet halloween-hulinoissa
Lue myös: Korkeasaaren eläinlääkäri saa hoitaa villieläimiä
Katso video: Maailman rohkein sorsa leikkii tiikerin kanssa

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti