Elokuun Koululainen on uudistunut numero

Koululaisen uudistusta on suunniteltu keväästä lähtien paitsi Koululaisen toimituksessa myös kouluissa ympäri Suomea. Ja tältä se nyt näyttää.

Koululainen 8/2014

Kannessa poseeraa laulaja Diandra, jonka haastoimme ratsastamaan. Diandran tädillä on talli, mutta tähdelle ratsastelu oli vierasta puuhaa. Lue jutusta, kuinka kokeilussa lopulta kävi!

Koululainen 8/2014

Elokuun tähtiä ovat myös yleisurheilijat, jotka kokoontuvat perinteiseen Suomi-Ruotsi-yleisurheilumaaotteluun. Juttelimme Nooralotta Nezirin ja Niclas Sandellsin kanssa kesän kisoista.

Koululainen 8/2014

Erityisesti huippu-urheilijoiden, mutta oikeastaan ihan meidän kaikkien, on todella tärkeää syödä kunnolla. Aivot alkavat lyödä tyhjää ilman oikeanlaisia ravintoaineita. Selvitimme, mitä meille tapahtuu, kun syömme aamupalaa. Ja hankimme vastauksen kysymykseen saako suklaata syödä aamupalaksi

Koululainen 8/2014

Elokuun Koululaisen todellisia tähtiä ovat kaikki ne lukijat, jotka osallistuivat kevään aikana Koululaisen mediatyöpajoihin. Kun otat käteesi elokuun lehden, pitelet hyppysissäsi työpajojen loputulosta!

Koululainen 8/2014

Neymar julisteessa

Jalkapallon MM-kisoissa loistanut ja loukkaantunut Neymar Jr, uuden levyn julkaissut Anna Abreu, syksyllä valkokankaalle nouseva One Direction ja luotettavan hurmaava kultainennoutaja ovat elokuun Koululaisen julisteessa.

Uutta: Ihailijakuva

Cheek saa kunnian poseerata Koululaisen ensimmäisessa ihailijakuvassa.

Reilu luokka -kisa alkaa

Juuri tällä hetkellä alkaa myös Reilu luokka -kilpailu. Innosta luokkasi mukaan tai osallistu itse uuteen yksilökisaan!

Uudistunut Koululainen ilmestyy maanantaina 4.8.2014.

Kommentit

Oma kommentti