Haluatko mukaan elokuvaprojektiin?

This is me -logo

Koululainen välittää mielenkiintoisen ilmoituksen:

Tuffi Films etsii 11-13-vuotiaita tyttöjä esiintymään lyhyissä dokumenttielokuvissa, jotka liittyvät alkuvuonna 2017 julkaistavaan #ThisIsMe -verkkokampanjaan.

Mitä juttua haluaisit kokeilla ekaa kertaa, mutta et ole uskaltanut? Haluaisitko näyttää itsestäsi uuden puolen? Jännitätkö, mitä muut sanoisivat?

Mä haluisin skeitata, mutta mua pidettäisiin varmaan ihan feikkinä.

Mä haluaisin sanoa ääneen mun bestikselle mitä mä oikeesti ajattelen, mut entä jos se suuttuu?

Mä halusin pitää bileet, mutta entä jos kukaan ei tuu?

Haluaisitko mukaan samanikäisten porukkaan, joka kannustaa sinua? Haluaisitko esiintyä nettidokumenttielokuvassa ja innoittaa esimerkilläsi muita olemaan rohkeampia? Hae mukaan #ThisIsMe -kampanjaan, joka on suunnattu 7. luokan aloittaville tytöille. Osallistut samalla syyskuussa Helsingissä järjestettävään elokuvaworkshoppiin.

Kuvaa lyhyt (1-4 min) hakuvideo vaikka kännykälläsi. Kerro mitä olet halunnut kokeilla, mutta et ole uskaltanut?

Emme etsi benji-hyppy- tai Idols-haaveita, vaan jokapäiväiseen elämään liittyviä haasteita.

Muista myös kertoa nimesi, ikäsi ja asuinpaikkakuntasi sekä puhelinnumerosi. Lähetä video maililla osoitteeseen casting@tuffifilms.com 29.08 mennessä. Muista että tarvitset vanhempasi luvan osallistumiseen.

Järjestämme mukaan valituille viikonlopun mittaisen workshopin Helsingissä lokakuun alussa ja kuvaamme dokkareita syksyn aikana. Dokumenttielokuvat julkaistaan kampanjan sivuilla alkuvuodesta 2017.

Projekti on osa AVEKin, Suomen elokuvasäätiön ja Ylen rahoittamaa kids@docs -hanketta, jossa toteutetaan nuorille suunnattuja verkkodokumentteja.

Projektia vetävät elokuvaohjaajat Jenni Tuli ja Aino Suni, jotka ovat aiemminkin ohjanneet nuorten kanssa yhteisöllisen elokuvan keinoin tehtyjä lyhytelokuvia. Dokkarit tuottaa helsinkiläinen elokuvatuotantoyhtiö Tuffi Films, joka tekee luovia dokumenttielokuvia sekä monipuolisia fiktioelokuvia ja sarjoja nykydraamasta komediaan.

Kysyttävää? Meilaa casting@tuffifilms.com tai katso tekijöiden puhelinnumerot verkkosivuilta.

 

Kommentit

Oma kommentti