Helmikuu on ystävyyden juhlaa

Helmikuun tärkein päivämäärä on tietysti 14.2. Ainakin silloin, jos ei joka päivä, on syytä muistaa ystävää. Helmikuun Koululainen on omistettu ystäville ja ystävyydelle.

Koululainen 2/2014

Kansikuvatähtemme Krista Siegfrids oli marraskuussa alkaneen Koululaisen lehtikisan arvovaltainen tuomari. Krista haltioitui kisaan saapuneista lehdistä, mutta onnistui kuin onnistuikin löytämään voittajan.

Koululainen 2/2014

Ystävänpäivän kunniaksi selvitimme, millaisia ystävyksiä parhaillaan elokuvateattereissa olevissa elokuvissa on. Tutustuimme Onneliin ja Anneliin, Risto Räppääjään ja Nelli Nuudelipäähän sekä Ellaan ja kavereihin. Keksimme myös kasapäin kivaa tekemistä, olit sitten yksin, kaksin tai kaveriporukalla sekä laadimme testin, jolla voitte kaverin kanssa selvittää, kuinka hyvin tunnette toisenne.

Koululainen 2/2014

Pullip-nukkeharrastus kasvaa jatkuvati. Suloiset pallopäät löytävät joka päivä uusia ystäviä. Jutussamme kerrotaan, mistä pullipeissa on kyse ja miten harrastukseen pääsee mukaan.

Koululainen 2/2014

Putous-sketsihahmot julisteessa

Putouksen sketsihahmot, Vuoden urheilijaksi valittu Tero Pitkämäki, Risto Räppääjä ja liukas Lennart -elokuva ja suloinen falabella ovat helmikuun Koululaisen julisteissa.

Helmikuun Koululainen ilmestyy maanantaina 3.2.2014.

 

Kommentit

Minulla olisi vähän asiaa tuota pullip-artikkelia koskien. Itse en ole lehteä ostanut, mutta olen juttua kuullut. Joten ajattelin vähän kertoa mitä ne pullipit on. 🙂

Huomaattehan että pullipit EIVÄT ole leluja. Ne ovat erittäin helposti särkyviä koristenukkeja, joita myös valokuvataan.
Pullipeiden suositusikäraja on 15 vuotta, jonka takia vähän ihmettelen miksi niistä on tänne Koululaiseen kirjoitettu. Pullipit myös maksavat paljon. Halvimmat pullipit maksavat n. 80 euroa. Kalleimmat voivat maksaa yli tuhat euroa. Monet varmaan tämän artikkelin luettuaan haluavat pullipin, koska sen raajat liikuvat hyvin ja ne ovat aivan ihania ja niillä on varmaan mukava leikkiä. Jos tämä on lähtökohtasi kun pullipin haluat, lopusta ei tule onnellinen. Kuten jo sanoin pullipit (ja muut nukkeperheen nuket) ovat erittäin herkkiä, vaikka nukkea ei kohtelisikaan huonosti, varomattomuus voi myös käydä nuken kohtaloksi. Jos vaikka jätät nuken käden esim. nuken poskelle, on todennäköistä että seuraavana aamulla posken tilalla on reikä. Kyllä. Sama koskee myös jos jätät nuken käteen vaikka muovisen laukun pitkäksi aikaa. Eli yksinkertaisesti nuken muovi reagoi toisen muovin kanssa, jos ne ovat kosketuksissa toisiinsa pitkään. Eli muovi syöpyy.
Myös suora ja pitkäaikainen auringonvalo voi tehdä hassuja nuken naamalle.
Sama pätee myös, jos nuken naamaan menee esim. ihmisille tarkoitettua meikkiä tai muuta öljypohjaista ainetta.
Näitä nukkeja pitää siis osata käsitellä, niin vahinkoja ei satu. Sen takia suositusikärajakin on niin korkea. Pullippia ei muutenkaan pitäisi ostaa yhden lehtiartikkelin takia. Niihin pitäisi perehtyä kunnolla ennen ostamista.

Toivottavasti saitte uutta tietoa pullipeista. 🙂

Krista kyllä kelpaa, mutta harmi että ei ollut julistetta Kristasta 🙁
Haluaisin julisteen seuraavista artisteista: Krista Siegfrids, Pandora (eli Anneli Magnusson), Katy Perry, Madonna, Anne Mattila ja Christina Aguilera. Toivottavasti saan julisteen niistä <3

Mielenkiintoinen lehti, pitäis ostaa… Jes, pullipit on ihunia ja lehtikisan tulokset kyllä kiinnostaa… 😀

Miksi tähän lehteen pullipeista? Lehteä lukevat keskimäärin 7-11 vuotiaat, ja Pullipien suositusikä on 15 vuotta..

voiko tulla 1D juliste oon directioner forever<3<3<3 pliis!

Huono lehti taas kerran. Haluan julisteeseen Zlata Ognevichin, Britney Spearsin, Mariah Careyn, Kylie Minoguen tai Tea Hiillosteen!

Krista♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Ilove krista forever!:)

Oma kommentti