Helmikuussa kilpaillaan 2011

Koululainen 2/2011Kahdeksan kivaa kisaa – osallistu vaikka kaikkiin!

Tokio Hotel

Eetu ja Konna

Jogi-karhu

Matikkapähkinä

Nousussa ja laskussa

Tyyli-kisa

Mokailua aprillipäivänä

Sulon lelu kateissa

 

Kommentit

Viime lehes (2/11) sitä Sulon Leluu ei ollu varmaan koko lehessä, en ite ainakaan löytäny. o.o

Antti tuisku, ootko oikeesti oikea antti tuisku?

ANTTI TUISKU ON PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koululainen on kiva :–)
Mut mun mielestäni (HUOM, Mun mielestäni)
Se sais olla enemmän Systerin tapanen ♥
Eli vähän enmmän tietoo kaikista julkkiksista 😉
Mut ihan hyvä lehti 🙂

LEE99 MISSÄ SE KEIKKA ON???!!!
OON HULLUNA ANTTI TUISKUUUUUUN!!!!! 🙂

laulu:nimi:kaksi rakastavaista alkaa:2 rakastavaista istuu aidalla,toinen kysyy koska suudellaan?toinen astaa:vaikka heti!!sua tartten jos jotain yhä enemmän,sua rakastan jos jotain yhä kauemmin!
puiden varjossa,kiinni toisen kädestä.rakastan mä sinua,yhä kauas kantaa koorpii enkelten,yhä kauas kantaa keto eläinten.jos joku joskus kysyy sulta:tahokko rakastaa vai yksin olla?sanoisin suna joo,mutta itsenäni en!sus kiinni mä thaon olla sua rakastaa elää ja kuolla,sun siniset silmät ovat ihanat!tos joskus mkä ikä koskaan vaan jonkun täytyy vain rakastaa sun lähelles mä tahon!loppu!tää oli mun oma keksimäni laulu jonka lauloin kamulleni ystävänpäivänä s eon moro!

Antti rules!!! Kaunis kaaos oli iha huippu ja oon kuunnellu biisit vissii sataa kertaa.Missä antin keikka järjästetää ja millo???

en oo mikää musiikin ammattilainen kunhan vaan kotona noit juttui dunnaan:uusi juttu ois tohon miten trioliin esim niinku uusmaalaisten alulus se kohta:uusmaa suomen kruunussa on helemi kirkkain.se menee silleen:tiditiiiiidadadatittaduu.aik makeeta!muistakaa tooi mitä sanoin aina tarttett sitä vaikka kaupas kekkasin muutes uuen makeen jutun!trioli voi mennä ½lauluuki nastasti!jos ette ymmärrä niin selitän!SE ON MORO<3!!

niin ja viel sitä jos tahot osata tehä lauluu niin:kantsii alottaa ekaks nuoteist:A B JA C.sittekku oot pikkasen taitavampi niin suunnata TRIOLI siihen keskelle lauluu.ja sitte viel bassol trioli niin makee tulee!ja rummuil takaa taktiikka:dandaptadadamptadadaa,dadadadadmp!!
noin pitäs tulla iahn shut cool BIISI ite oon tehny jonku 300biisii noin ½on trioli eli noi 150:mmenes.sitte bassol ku soitat muista hyvä asneto:siihen vois muutes tulla viel kehärummul aina ½säkeistöö akjari:tumtumtutm
eli noi 3 kertaa hakkaas il meediumist ei kovaa muttei liian hiliaakaa.piano säkeistys tietty perus.rumpuun laittas aluks vaik 2henkee nii sujuis se dampdapt juttu ki 1luokkalaisilt.

nii.i tahtosin taas piakkasen häiritä ja kertoo ihan pienen runon! alkaa:
kun ekaa kertaa suutelet,voi tuntuu ihanalta.
vain tähtitaivas on kattona,
ja maa on rajan päättänyt mattona.
kun ekaa kertaa meet kumppanis syliin makaamaan,
muista käpertyy kunnolla!siin oli loppu! noin,tää runo oli suunnattu vastarakastuneille kuten varmasti huomasittekin.ja jossain kohtaa mun ekaa lauluu siin keskel ois hyvä tulla trioli.sais laulu pikkasen piristystä ja tunistettais siiit triolist jos on kysyttävää kysykää pois oon tääl joka viikko vstailees se on moro!

laulan täs ja nytte
pienen laulun,jonka idea on se että se pistää kaikki ihmiset miettiin miten tärkee oma perhe on.lähtee:jos tukee joskus tarviit,voit aina miettii äitiis.
jos joskus tarttet apuu voit veljelles kuiskata,jos kaipaat selitystä voit sitä isältäsi kysyy.hei!perhe on tosi tärkee,siis pirä nsiitä kii ei aina tartte yksin olla…jos tarvit hellyyttätai rakkautta perheesi kello kajahtaa aa…yli vuorten läpi se kipuaa..jos et taho huoettas siivota itte voit vaikkapa siskoos hiasta ravistaa..!wooowwoooo..jos kaipaat puhe toverii koiran kaa voit puhuukkiii..niin kauna kuin perhee oon saat tukra,rakkautta,hellyyttä..kaikkea!mitä elämisee tarttet,jos olet vasta nuori et osaa pukea,niin kyl se äiteen pikkiin menee vielki,jos vaikka oot pikkasen vanhempi voit rakkaudes apuu kysästä riippuu vaan iästä!!jos ei oo mitäää tekemistä voit kissas kaa leikkiä.ja jos tarttet apuu muista vaan sun oma perheesi!!!loppu!KIITOKSIA KAIKILLE KUUNGTELIJOILLE KAIKKI JOKKA TYKKÄS PYYTÄSIN KOMMENTTIII!KTOS!SEE YOU ANOTHER TIME

Aaawww… Mä ainaski haluun voittaa ton Tokio Hotelin levyn<3<3<3 Ihanaa ku toss lehess oli kerranki ees jotai TH' juttuu<3 (;

jee tosi kivaa, vastasin sitte toho kysymyksee sen sivun 32 vaiks se on tammikuun lehdestä.. kiva ku ei pysty vaihtaa vastaust…

Kerranki Tokio Hotelista jotain!! Ainakin yks syy ostaa toi lehti..

Mäkää en löydä sitä sulon leluu yhhtää mistää.. Vaik katoin joka sivuu ainaki minsan

onhan joskus ollu sillei ettei sulon lelu löydy mistään,en oo kyllä katellu

No kattokaa kaikki tarkkaan joka sivua niin kyllä se sulon lelu löytyy xD 😀

en löydä mistääns ulon lelua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LAULU(LYHYT):JOSKUS MIETINKIN VAPAAPÄIVISIN ET SUA RAKASTAN,OS VAKKA ME EROTTAISIIN…(VÄLISOITTO)…KUN MÄ SUA EKAA KERTAA JO SUUUTELIN TUNSIN ITTENI,LUMOTUKSI.SUA RAKASTAN MUISTA SEN AIN’ KU TOISEN KAA KUHERTELET KU TOISENKAA SUUTELET KU TOISENKAA EES…OOT… MUISTA AINA SUSTA DIGGAAN ENEMMÄN KUIN ½.RATKKAANI SUA SUUTELEN KAIPPA HYVÄSTIKSI…T:MIE TÄS :b KAIKKI JOKKA TYKKÄÄ TÄST LAULUST SABOO JES!HYVÄ BIISI NE JOKKA EI :EN OIKEEN TOSTA DIGANNU(SITTE SYY)MOIKKA VAAN!

RUNO:LAPSONEN MAAN KATSOO ULOS TALOSTAAN,YLHÄÄLTÄ KUULUU ÄÄNI ENKELIN,VAIN HAIKEENA HUUTAA LAPSONEN SEN PERÄÄN.
KAIKKI JOSTAIN VÄLITTÄÄÄ NIIN HYVÄSTÄ KUN PAHASTA,JEE,JEE JA KUULUU ÄÄN’ EI IHAN AINA TARVII PARAS OLLA RIITTÄÄ KU ON ½.
TOIVOTTAVASTI KAIKK’ SE TAJUU NIIN EI TARVII PERÄS JUOSTA.
OLEN KOETTANU SUA YMMÄRTÄÄ MUT EI VAIN,EI VAIN TUU MIELEENKÄÄ.
JOS JOSKUS KUULET LAPSOSEN TIE NIIN RAKAS NIIN RAKAS VAIKK’ OIS.
TOEVON ET EES JOKU EES JOKU MIUST VÄLITTÄÄ EI AINA TARVII TÄYELLINEN OLLA JOS VAIKKA JOSKUS HUNGINGOLLA.
NE JOKKA TÄST’ RUNOS DIGGAA SANOO TAI HUUTA TÄYTTÄ PÄÄTÄ VAAN:IHANA

RUNO:HAHAA!KUULUU ÄÄNI YLLÄ JOS ALTA JOKU KURKISTAA HETI PAKOON EI TARTTE RYNNÄTÄ JOLLET TAHO ÄLÄ PELKÄÄ OLLESKAA..
EI SUN MIKÄÄ PAKKO OO KAIKKII VAHATA JOS VAAN OMA ELÄMÄ OIS VALMISTA.
MUISTA AINA ET JUMALA KANSSAS ON HÄN ON IHANA.
JOS YKSINÄISYYS YLLÄTTÄÄ KUISKAA SALAISUUTES KAIKKI KUULEE TÄÄN:OLE RAUHAS ÄLÄ PELKÄÄ OLLESKAA OON MIETTINY,OON POHTINU JA KAIKEN VALMIIKS SAANU.NÄHÄÄN SIIS TAAS MYÖHEMMIN EI SUN KETTÄÄÄ TARTTE PELÄTÄ PÄÄLLÄ MAAN MAAN KAUNEUS TUO LOISTOKKAA YLLÄ JA PÄÄLLÄ,IHANAN MAAN.TERKKUI KAIKILLE!

mist löytyyy sulon lelu????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Mä osallistuin kolmeen. Nousussa ja laskussa, tyylikisa ja Jogi-karhu. xD

Katotaan vaikka kuinka tarkasti vaikka 20sekunttia yhtä sivua, sit se löytyyh!

Ppäivää, kuka on tulossa antti tuiskun keikalle? ;D tuli vaan mieleen tosta kuvasta ylhääl ^

Hei eihän sitä sulon lelus löydy mistään!! Uusimmasta lehdestä eli 2/11 Missä se on?? (;

Tiiättekö,että näkkeekkö tääl koululaisen sivuil kilpailun voittajia?

Toivoon et vastaatte…

Haikein terveisin:TylleröxD

Oma kommentti