Huhtikuun Koululaisessa tutustutaan Hämähäkkimieheen

Huhtikuun Koululainen: kansi

Huhtikuun Koululainen täynnä tähtiä! Tutustumme lehdessä Spider-Manina tunnettuun Tom Hollandiin, joka on itsekin lapsesta saakka fanittanut kyseistä supersankaria. Selvitimme, miten pikkupoikana Hämähäkkimies-lakanoissa nukkunut ja yli 30 Hämähäkkimies-pukua omistanut Tom päätyi tähdittämään supersuosion saavuttaneita leffoja.

Tamperelainen koripalloilijalupaus Miro Little puolestaan päätti jo nelivuotiaana, että hänestä tulee ammattikoripalloilija. Yksi 17-vuotiaan Miron unelmista toteutui tänä talvena, kun hän pääsi Suomen miesten koripallomaajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon MM-karsintapeleissä. Kysyimme häneltä, miltä ensimmäinen peli maajoukkueessa tuntui ja mitä suunnitelmia hänellä on seuraavaksi.

Entä millainen on Lego-palikan matka maasta poratusta öljystä kierrätykseen? Minkälaisia lemmikkejä ovat fretit? Milloin vietetään pesah-juhlaa? Miksi taas juhlitaan id al-fitriä? Minkälaisia ominaisuuksia haitarinsoittajalta vaaditaan? Mitä voi tehdä, jos olo on jatkuvasti alakuloinen tai ahdistunut? Ja tärkeimpänä kaikista: mikä on kevään paras pääsiäismuna? Myös näihin kysymyksiin vastataan uudessa lehdessä!

Valtakunnallisen paperipulan takia huhtikuun Koululaista ei tällä kertaa ole mahdollista ostaa irtomyynnistä. Kaikeksi onneksi Aikakauslehtiviikkoa vietetään 4.–10. huhtikuuta, jolloin Koululaisen näköisnumeroja vuosien varrelta on mahdollista lukea ilmaiseksi täällä. Koululaisen voi tilata kotiin täältä.

Huhtikuun Koululainen 4/2022 ilmestyy 6.4.

Tämän testin avulla voit selvittää, pitäisikö sinunkin kokeilla koripalloa vai sopisiko jokin toinen pallopeli sinulle paremmin.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti