Huhtikuussa luonto herää

Koululainen 4/2011

Huhtikuun Koululaisessa iloitaan luonnon heräämisestä. Tutkimme kevään merkkejä, ja valikoimme myös parhaat luontoaiheiset kirjat. Huhtikuuhun kuuluu myös pääsiäinen. Valmistauduimme juhlaan Duudsoneista tutun Jarpin kanssa!

Anna Abreu vastasi lukijoiden kysymyksiin

Koululainen 4/2011

Anna Abreu saapui toimitukseemme vastailemaan lukijoiden kysymyksiin. Anna teki sen mielellään, sillä fanit ovat hänelle todella tärkeitä.

Kuvasimme Annan myös e-korttia varten. Kortin löydät täältä.

Oletko luonnonystävä?

Koululainen 4/2011

Teimme testin, jolla voit selvittää, oletko luonnonystävä. Tulokset kertovat, oletteko luonnon kanssa bestiksiä vai vähän vähemmän hyvissä väleissä.

Sissi on uljas kissa

Koululainen 4/2011

Sissi-kissa on uljas tapaus. Se tuntee oman arvonsa, ja ilmoittaa sen tasaisin väliajoin myös perheensä koiralle. Sissi ja koira ovat kuin sarjakuvasta tutut Karvinen ja Osku…

Millainen ihastuja olet?

Koululainen 4/2011

Moni ihastuu aina silloin tällöin. Oletko koskaan miettinyt, millainen ihastuja olet? Leikkimielinen testimme selvittää asian!

Mikael Gabriel julisteessa!

Mikael Gabriel, Aino-Kaisa Saarinen, Rio-elokuva ja susilauma ovat huhtikuun Koululaisen julisteissa. Aino-Kaisa Saarinen on Koululaisen nettisivujen kävijöiden äänestämä!

Huhtikuun Koululainen ilmestyy maanantaina 4.4.2011.

Kommentit

Kiva kilpailu,oonkin hirvee Anna Abreu fani!!!! Haluun ton lehen!!!

mä tykkään annast niin paljon mä haluaisin et se on mun sisko ku se on niin ihana<333<<333333>

miks jotkuu vihaa anna abreuta mä tykkään siint se on kiva kun se on tanssii tähtien kanssa<3333333333333<<333333333333>

anna abreu on paras mulla on sen kaikki levyt ja 45 nimmarii ja oon käynny sen keikalla yli 50 kertaa ja eläimet on hyviiii!! vaik kuolisin ni olisin tai mul olis sun kamat mukanaaaa

anna tuu meille joskus<3...tuu meille
<33<3<3<<33<3html5-dom-doc ument-internal-entity1-lt-end3>

moi
kivaa. anna on just kiva tyyppi….se on just paras tyyppi <333

moi anna abreu on paras ja eläimeeeet!!!!!!! mä oon ihan iik se tai ne on niin hyvii ei ees hyvii liian paarhaita1

ANNA ABREU JA KOULULAINEN ON IHAN HUIPPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ootan et koululainen tulee kotiin koululainen on ihanhuippuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

olen nykyään sitä mieltä kun mietin pari päivää et lady gaga on ihan paska ja se ei osaa laulaa, miettiminen kannattaa sillä fanitan nykyään paljon parempaa laulajaa eli puhuvaa konetta!!!! ja jatkan koululaisen tilausta ehdottomasti! olin vaan hieman sekaisin kun kirjoitin tuo vanhan jutun xD ajattelin et paras juttu tässä maassa ois se et koulupuvut tulis suomeen ja et pitäs tuoda oma ruoka kouluun ja myös et verso lopetettais ihan kokonaan sillä se tuo vaan mieliharmia )= MIKÄ OLIS TEIDÄN MIELESTÄNNE PARAS JUTTU TÄSSÄ MAASSA? ps: kannatin ruotsii tyhmää kun se hävis suomen 6-0?!

Moi! oottekos huomannut kuinka mieli on parempi ja linnut livertelevät keväisin jakasvit kasvavat!?!<3

Uudistusta mäkin kaipaan ja kovasti!!! Ja sitten joku täällä ehdotti että eipäs panna seuraavan Koululaisen julisteisiin ketään julkkista. Ois aika huonot julisteet silloin. Ois vaan eläimii ja maisemii. Ei kannattais miettii vaan itteään koska moni haluaa julisteeseen julkkiksen! Koululainen on hieman tylsä eikä siinä oo kovin paljon lukemista joten kai pitää lopettaa tilaus ja jos huomaan että kannessa lukee jotain Lady GaGasta voisin ostaa lehden, muuten sanon:”kiitos ei”. Onko joku muukin samaa mieltä jostain näistä mainitsemistani jutuista? Sitten vastaa kommentoimalla jotain vastaukseksi ja kannan otoksi! KIITOS!!! (:

..Esmen.. on oikeessa Gagaa tänne ja heti, sitä saa aina oottaa vaikka on tosi kuuluisa ja vaikutusvaltainen nainen! Miks kaikilla on joku hirvee hinku olla täällä eka joka on kirjottanu? Mitä siistii siinä on? En tiiä yhtä hyvin ehtii hieman myöhemminkin kommentoida!!

Anna abreu kannessa kivaa =) =)anna on best!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mun mielestä ei tarttis aina olla mitään superhittejä! Vois olla kissoja ja muita eläimiäkin esim. Koiria on aikas vähän sekä kissoi. Inhottaa kun aina vaan sellasii IN laulajii! Mä en tykkää Anna Abreusta enkä mistään IHQ laulajista esim. Lady GaGa.

Voisiko nuo uudistus jutut lopettaa?

Vaihetaan juttelu aihetta!

Voisiko nuo uudistus jutut lopettaa?

Vaihetaan juttelu aihetta!

Uudistus,uudistus,uudistus,uudistus,uudistus,uudistus,uudistus,uudistus,uudistus,uudistus,uudistus,uudistus,uudistus,uudistus ja huudan vain UUDISTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miksi kaikki rankuttaa että koululaista ei saisi uudistaa????

KOULULAINEN ON HYVÄ LEHTI SITÄ EI TARTTEE UUDISTAA MUTTA SAAPI UUDISTAA. KIITOS =D =D

Miten ois lehden uudistus niin kuin munamies kirjoitti?

Kannatan sitä kovasti<3Uudistuksen kannalla!!!!

Voisiko sueraavaan Koululaisen julisteeseen tulla joku kesä aiheinen juliste?
Ja pitäkää enemmän kisoja:)
Sit vielä että julisteissa ei tarviis olla mitään Katy Perryä tai Duudsoneita.
Jotain viisasta luettavaa ja ristikoita.Ja tehtäviä:D
UUDISTAKAA LEHTEÄ ULKOMUODOLTAAN JA HIUKAN SISÄLLÖLTÄÄN<3

koululainen on paras lehti jota olen lukenut…
tykkää niistä jutuista ja julisteista

ELKÄÄ MISÄÄÄN NIMESSÄ MUUTTAKO TÄTÄ LEHTEÄ!!! KIITOSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VALITUS!

Miksi koululainen maksaa ja miksi siinä on niin huonot julisteet?
Julisteissa jotain kesään liittyvää!

KEHITYS IDEA!

Uudistakaa koululainen kokonaan ulkomuodoltaan ja sisällöltään!
Kiitos!Odotan uudistunutta koululaista innolla!

mä haluisin julisteisiin enemmän jtn. bändei, rakastan bändei! <33 ;DD olkooon sitten Slipknot tai Jonas Brothers, Paramore tai Sunrise Avenue, Black eyed Peas tai Dingo.. ;DD (okei, joo ei noi kaikki niin parhaita oo.. D:)

Harmittaa aivan sikana, kun en tiedä vastausta siihen Justin Bieber-kilpailuun ja haluisin nähä sen leffan?? Tuleeko se leffa dvd:nä?? Oon tosi iso Justin-fani 😉

Öh, oliks tää joku ilmasjakelu numero ?
Ku sain ilman et tilasin.
Viel mun nimel ?

mitä te ees luette siitä lehdestä? Helppis-palstalla joku vitun kersa tulee valittaaa ku saa 7 kokeesta? aika köyhää ja sit joku tulee kyselemään ”tosissaan” mikä on kondomi!! jaahas se tungetaan vehkeen päälle ku aletaan panemaan!!

Auttakaa luontoa ja lopetttakaa tilaaminen! lukekaa toi paska lehti kirjastos jos on ihan pakko! Täällä valitetaan kuinka surkee lehti ja niin onkin mutta yksinkertaisinta olisi olla tulematta näille sivuille ja lukematta koko paskaa! mä tulin tänne valistamaan teitä tietämättömiä!!homot!

Mun mielest on ollu jo pikkusen liikaa juttui Anna abreust et miks ei vaikka välil JB(siis Justin Bieberist)Ja julisteeseen vois tulla Hannah Montanan julistetta!!!! Hyvää kevättä kaikille tän lukioille (ja miks ei vaikka muillekki!!!)

mun mielestä.. no joo anna abreu on ollu tosi monta kertaa jo. ja mun mielestä nyt välillä vois olla parempia julisteita. esim. kuka on mikael gabriel??? ja kuka aino-kaisa saarisen tai egyptin pyramidia seinälle haluis? Mun mielestä siellä vois olla PITKÄSTÄ aikaaaaaaa H2O!!!!!!! ja J-Lo!!! Miks ei oo ikinä mitään kivaa? aina kun saan koululaisen katon että ketä on julisteissa niin sitten siellä on jotain mikael gabriel ja aino-kaisa saarinen! BOOOOORING!!!!!! Sori Mikael Gabriel fanit mutta mä en tunne sitä onko se laulaja???

eiks koululaiseen vois joskus tulla myös madonnasta jotai isompaaki juttuu ja juliste

Se on niin hyvä=) Mutta on myös anna mutta kun sitä aina tulee koululaisessa=D

Joops, kai toi ihan ok lehti on, mutta en mää enää Koululaista lue :’D

en jaksais niitä juttuja missä sanotaan et Anna on ihan
ei siis se mikään mun idoli o0o mutta se on liian usein lehdessä!
vois olla juttuu suunnistuksesta (Minna Kaupista)?

haluaisin että seuraavassa julisteessa olisi…
-puhuva kone
-kissa/kissoja
-snoopy
-aku ankka!
haluaisin että seuraavassa julisteessa ei olisi…
-anna abreu
-hannah montana
-joku urheilia
-sammakko
kanteen haluan jonkun näistä…
-puhuvan koneen
-kissan kissoja
-snoopyn
-aku ankan
kanteen en halua..
-anna abreuta
-hannah montanaa
-urheiliaa
-sammakkoa
…hyvää loppukevättä kaikille xD

minä haluaisin että edes KERRAN! kannessa olisi joku räppäri! aina on sillee anna abreu,hannah montana,anna abreu,hannah montana,koira,anna abreu,hannah montana…
RAP!

miks ne ei oo maininnu että Aino-Kaisa SAARinen oon julisteessa!!!

tän kuukauden lehti oli ihan mukava mä ootin sitä ihan sikana !

Koululaisessa parasta on aina mokat ja Asiaa! -palstat! Mten voi kirjottaa netissä Asiaa! -palstalle???

JOO ÄÄLIÖT ETTEKÖ TAJUU ETTÄ JOKU NÄKEE PALJO VAIVAA TON LEHEN ETEEN JA SIT TE VAAN VALITTTE jos KANNESSA ON ANNA ABREU HALOO!!!!!!!!!!!!! JA LYÖN VAIK VETOO ETTÄ ANNALLA ON KOULULAISEN LUKIJOISSA PALJO ENEMPI FANEJA KU KELLÄÄN MUULLA ETTÄ HAUKKUJAT HILJAA!!!!!

Miksi melkein aina julisteessa täytyy olla joku jyrsijä tai joku urheilija? Miks ei vaikka Ilpo idolista???
Toivoisin seuraavaan koululaiseen Ilpon tai vaikka kaikki idolin semifinalistit…

Lady GaGa kanteen, juttu siitä ja juliste mukaan ja se on siinä! Oon oottanu kauan…!

LADY GAGAA TOIVON HARTAASTI JULISTEESEEN!!! OON KOVAN LUOKAN FANI!!! 😀

Voisko koululainen tulla ennen kun kuukausi vaihtuu? Kun sitä on ärsyttävä odottaa ja nytkin se tuli vasta 4.4!!!

Ette jaksais valittaa et aina Anna! Niillä on tosi kova työ aina tehä se lehti ja jotku vaa valittaa!!!!!!!!!!!!!!1

Jihuu!!!!!!!!!!
Tänään postilaatikkooni ilmestyi upouusi Koululainen!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Oon oottanut jo niin kauan ja hartaasti, ja vihdoin se tuli! Luin sen kyllä jo.. Ja nyt ootan taas, että tulee uus:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ihan kiva lehti.. Ehkä hieman tylsä.. Ja taas Annaa………………

no nii, onneks se tulee tänään…..
eli
SUPERHYPERMEGAJÄTTISPRÄTTILOPUTONJEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tai no en kyllä haluu seuraavaan julisteeseen lady gagaa se ei oo oikee mun makuu

Seuraavan lehden julisteeseen haluaisin:

– Duudsonit
– Koiria
– Kesään liityvää

Mutta, seuraavassa julisteessa EI saa olla:

– Anna Abreuta
– Antti Tuiskua
– Ari Koivusta

Tai mitään muutakaan TYPERÄÄ julkkista!!!!

Kaikki täällä valittaa et aina Anna Abreu sitä ja tätä. Uskon et Annasta on juttua vähän enemmän, koska se on aika suosittu julkkis ja sillä on monia faneja. Ja hyvin moni on varmaan toivonu Annasta juttuu ni jos tarpeeks moni on sit toivonu ni ne laittaa.

– Ajatelkaa ! –

Jee Mä ootan innolla koululaista tämän kuun koululaista! Tulis joskus Miley Cyrus julisteeseen!

JA taas Anna?! Millo Koululainen tulee taas Toukokuussa? 🙂

Taas tulee Koululainen, En oo edes lukenu kokonaan edellistä.
Mut hyvä juttu on Anna Abreu♥♥♥♥

Haluisin julisteeseen munamiehen tai kirahvin <3 Ja voisiko luonnontärkeudestä kirjoittaa pitkiä aukeemia?! kiitos.

Minä olen Anna Abrue fani. Koululainen tulee huomenna eli 4.4.
Kivaa minä rakastan kissoja!!!!!!!!!!!!!! Ihana kissa.

Näyttää hyvältä! Mutta eikö Johnny Deppin julistetta voisi laittaa edes joskus? Todella monista kuten Anna Abreusta tai Aino-Kaisa Saarisesta on tullut jo monia julisteita, mutta ei Johnny Deppistä. 🙁

Odotan innolla mut Lehden kannessa ois voinu olla joku muu kuin Anna Abreu koska se on ollu jo niin monta kertaa kannessa!

Mitä te tänne tuutte itkee ettette tykkää mg:stä tai Annasta?! Ettikää sitte joku toine lehti mitä tilaatte nii ei tartte tulla tänne itkee ja valittaa!!!!!!!!

Jeijjj, määkin ootan et Koululainen joku päivä tupsahtaa meijän postilaatikkoon! Odotan innolla! 😀

Heii pistäkää joku lätkäjjuliste seuraavaan lehteeen! Vaikka jori lehterä vaikka se oli jo joskus mut uusiks vaan ja sami vatanen tai joel armia!!!

Mä tilaan aina koululaista. Ja tilaaminehan on niiiinnn!!! hallpaaa

Ja ANNA ULOS KOKO KOULULAISESTA!!! KAIKILLA ON SEN JULISTE JOS ON 2 VUOTTA TILANNU LEHTEE!

Olen tilaaja! Pankaa ny hyvänen aika Ari Koivunen tai Antti Tuisku julisteeseen! Tai HP, tai joku muu sellanen.

MIkael Gabrielin julkka!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ja AA:sta juttu

Byääh.. Äiti vissiin lopetti koululaisen tilaamisen mulle. Pakko ostaa siis kaupasta..

Tyhmä äiti..

Noh.. Ostoksille vain.

Aina niitä idols juttuja riittää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨¨¨¨¨¨¨¨

koululainen on ihan typerä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!8p

Voisko kanteen laittaa joskus luontoon aiheisia juttuja?

SUSILAUMA<333

Ihan kiva mut... anna abreu? Nevööööör! Aaaarghaaaarghaaaaargh! Mielummi Putouksesta juttua!!! Mä kuolen ton annan kaa! Miks ei olis jotain uutta? Vaikka uuttahan tässäkii on.

Odotan jo innolla koululaista. Aino-kaisan juliste pääsee seinälle. Kiva kun on Anna Abreusta juttu. Ja testi kuulostaa mukavalta, koska haluan tietääkkin millanen ihastuja olen.:)

No joo-o, ei voi olla totta!!
Taas Anna Abreu piti tunkee siihen kanteen keikistelemään. Ku se oli vasta syksyllä. Argh. ;/

Kannen suunnittelijoilta taitaa olla mielikuvitus hukassa, joten pitää teitä jeesata.. Laittakaa kanteen so what vaikka joku Jenni Vartiainen, Aste, Jennifer Lopez, Lady GaGa, sellanen, joka ei viel oo ollu Koululaisen kannessa! >_

ihana KOULULAINEN mä ootan et se KOlAHTAA MUN POSTILAATIKKOON

Oikeest.. TAAS Anna Abreuta!! Ei sitä tartte olla joka paikas. Lady Gagan juliste/juttu olis kiva =) Mikael Gabrielin juliste pääsee seinälle..

Oikeesti mä oon niiiin kauvan oottanu tota lehtee!! Voi vitsin pimpula, kun se ilmestyy vast 4.4 <3

Tulispa koululaine jo!!! Se on nii hyvä lehti irrotan ain ekaks ne julisteet siit 🙂

ihan kivaa mutta miks noissa julisteissa ei joskus voi olla jotain muutakin kun kaikki mitä oon saanu ni on ollu tylsiä ja muuten en saanut maaliskuun lehteä

YES Anna Abreusta juttu . On ihan innoissani PS. Britney Spearsista olisi kiva saada juliste

Jee odotan innolla uutta koululaista ku siinä on kissojakin..♥♥☺☻

Anna Abreu päässyt taas koululaisen 🙂
Oon toivonut pitkään että Miley Cyrus tai Arvil Lavinge tai Kesha tulis julisteeseen. Mulle on tullut koululanen 4 vuotta ja VAIN KERRAN ON TULLUT MILEY CYRUKSEN JULISTE. Toivoisin et johonkin numeroon tulis Miley Cyruksen juliste 🙂

Ja odotan kovasti että 2 oven väliin ilmestyy koululainen <33

Ja ainiin : se ilmestyy maanantaina ;)) Mut mulla se on tullut muutaman kerran aikasemmin :)))

jee anna abreusta juttuu ! 😀 mikael gabriel julistees ! !

TAAS ANNA ABREU… EI ***** LOPETAN TÄN LEHDEN TILAAMISEN KOHTA.

xDxDxDxD kirjoitti:

Ootan et koululainen tulee kauppaan!
EKA!
mÄ OOTAN ETTÄ koululainen ilmestyy postilaatikkoon 😀 🙂

Hmmm… Iha siistiltä vaikuttaa, paitsi että omg mitkä julisteet, ei vois huonommat olla, sori vaan. Ja toi anna abreu ei oikei mee alas. :))

mä aina jännitän koululaisen tuloa mä toivon että se tulee pian

Mäki ootan lehtee!! Koululaine o paras lehti ever!!!!<3
Mut tulis ees joskus julisteeseee jtn muitki ku hiihtäjii 🙂 Mä haluisin Fernando Torresin tai C. Ronaldon tai sit David Villan =) (joo oon futis fani xD)hih

Mäkin odotan että koululainen tulee. Se on hyvä lehti:D

Ihan ok lehti ja susilauma on tosi hyvä juliste!!! <3 En malta oottaa, et se lehti tulee!!! <3

Minä odotan, että kun tulen koulusta niin postiluukusta on pudonnut koululainen! Rakastan myös eläimiä! =)

ei tullu mitää hyvää julistetta mutta esm.testit oli hauskoja enkä tykää Anna Abreusta olenkaan oon myös samaa mieltä pop-fanin kanssa ku Lady Gagan juliste ois kyllä KIVA mutta koululainen on siti toosi HYVÄ LEHTII!!!=)=)=D=D=D=)

Olisi upeeta jos voisitte laittaa maisemia tai nähtävyyksiä julisteeseen esim:auringonlasku,kiinalainen temppeli,eifeltorni,vapaudenpatsas,riemukaari yms… Kiitos pyramideista jotka olivat tosi hienot! Anna Abreu on ok ,mutta haastatelkaa vaikka Recless lovea kunhan ei enää Annaa please. En halua valittaa,koska tiedän että teillä on kova työ saada lehteen jutut ja ideat.Toimituksessa oleminen on raskasta ja siksi toivotan hyvää kevättä ja kiitos ihanasta lehdestä!

Mitä pahaa siinä on jos anna abreusta on monta juttua? Annalla riittää kyllä faneja…JA ANNA ABREU ON PARAS!!! Ois saanu olla myös annan juliste…

Ihanaa !! MG julisteessa !! <3 (; Ja on se susilaumaki iha jees (:

Tulispa Koululainen jo. Ois muuten tosi kivaa jos Lady Gaga pääsis kantee. Iha oikeest. Ajatelkaa Lady Gaga- fanejaki joskus, niitä on kuitenki tosi paljon ( minä mukaan lukien). =D

Ainiin vielä, susijuliste on plussaa 😀 Voisiko julisteeseen tulla joku Japani/Korea-aiheinen kuva? (: Ainoa mangajuliste jonka muistan on Princess Ai

Jee,odotan jo innolla koululaista.
Ameno olen samaa mieltä kanssasi.Anna Abreu on ollu jo monta kertaa lehden kannessa ja julisteessa.

Kuules AnnaAbreuFan. Anna abreusta on ollu varmaan 3 tai peräti 4 julistetta neljän vuoden sisällä. Aina vaan joku typerä anna abreu. anna on ollut kannessa jo NELJÄ kertaa! (8/07, 2/08, 10/08, 10/09) Eikö se jo riitä!! Eikö MIKÄÄN riitä?! Kuinka monta kertaa anna abreun pitää olla kannessa???? Aaargh!

Eikö kanteen voi mitään, mikä ei ole ollut vielä kannessa.
Elokuussa lopetan tilauksen, enkä enää osta koululaista. -.-

Koululaisen tekijät, hei. Miettikää, mitä teillä on jo ollut kannessa tai muutenkin juttuna. Ajatelkaa muitakin, kuin Anna Abreun faneja!

Tässä tämä tällä kertaa.. -Ameno

Mahatavaa, susijuliste, hei kiitti ihan suunnattomasti<3

Missä on Michael Jackson =( ? Suosikissakin oli MJ-juliste ihan justiinsa (ja hieno juliste olikin <3<3)

Jes! Anna Abreusta on juttua 🙂 Toivoisin et pian tulis juliste Annast!

MÄKI OOTAN ETTÄ KOULULAINEN TULEE POSTILAATIKKOON! JES KOLMAS!!!;D;D;D;D

Oma kommentti